Hotel Platinum Sarajevo

Hotel Platinum Sarajevo

Hotel Platinum je nov, moderan boutique hotel 4 zvezdice u centru Sarajeva, u blizini Baščaršije, oko 800 metara od Latinske ćuprije i na pešačkoj udaljenosti od kulturnih, umjetničkih, poslovnih, turističkih i gastronomskih atrakcija i lokaliteta Sarajeva. Hotel Platinum Sarajevo odiše elegancijom i pruža udoban smeštaj u 12 moderno uređenih i nepušačkih jednokrevetnih, dvokrevetnih i trokrevetnih soba. Sobe hotela Platinum Sarajevo su modernog dizajna i opremljene sadržajima za prijatan boravak turista i poslovnih gostiju – besplatni bežični internet, tepisi od zida do zida, udobni posebni ili king size ležajevi, LCD TV sa kablovskim programima, mini bar, radni sto i stolice, garderober, sigurnosni sef, električni aparat za pripremu kafe-čaja, kupatila sa tušem, fenom za kosu i toaletnim priborom.

Gostima koji borave u hotelu Platinum se poslužuje kontinentalni ili buffet doručak, a za osveženje ili opuštanje posle razgledanja vrhunskih sarajevskih znamenitosti ili poslovnog dana – na raspolaganju je bar sa bogatom ponudom pića.

Tokom boravka u hotelu Platinum Sarajevu su gostima na raspolaganju besplatno korišćenje bicikla, vrt, osiguran parking, zajednička kuhinja sa besplatnim bežičnim internetom, frizerski salon, poslovni centar, transfer od-do aerodroma /doplata/, informacije i rezervacije lokalnih turističkih izleta i događaja. Aerodrom Sarajevo je udalje 10 km od Hotela Platinum Sarajevo.

SHARE IT: