Hotel Pino Nature Trebević Sarajevo

Hotel Pino Nature Trebević Sarajevo

Hotel Pino Nature je novi, luksuzni hotel 4 zvezdice na prekrasnoj Olimpijskoj planini Trebević, 15 minuta vožnje od centra Sarajeva, na nadmorskoj visini od 1070 metara, okružen prekrasnom zaštićenom prirodom mirisne borove šume i blagotvornim čistim planinskim vazduhom. Moderan i jedinstven izgled i privlačan dizajn i uredenje Hotela Pino Nature su delo delo čuvenog bosansko-hercegovačkog arhitekte Amira Vuk Zeca, koje tokom čitave godine omogućava uživanje posetilaca u brojnim udobnostima, sadržajima i aktivnostima.

Jedinstveni luksuzni Pino Nature Hotel raspolaže sa 22 sobe i 2 apartmana, koji su prijatno uređeni u kvalitetnom skladu topline prirodnih materijala i savremenog komfora, sa jedinstvenim pogledom na olimpijske planine. Sve sobe i apartmani Hotela Pino Nature su moderno opremljeni i pružaju različite tipove udobnosti, počev od brzog bežičnog interneta, satelitske TV sa integrisanim radiom, sefa, mini bara, telefona, toaletnog pribora i kozmetike, kao i mogućnosti pripreme čaja i kafe. Ono što čini ponos hotela Pino Nature su prostrani apartmani „Wolf“ i „Rabbit“ iz kojih se pruža nesvakidašnji pogled na lepote planine Trebević. Gosti hotela Pino Nature na Trebeviću u svakoj sobi i apartmanu mogu da uživaju u udobnom kupatilu sa tušem i bideom, balkonom ili staklenim portalima i prijatnom prostoru za sedenje.

U sklopu hotela Pino Nature je restoran “Prvi šumar” u kojem gosti mogu da uživaju u domaćim, tradicionalnim sarajevskim specijalitetima i jelima internacionalne kuhinje, pripremljenim po posebnim receptima, kao i jedinstvenim jelima iznenađenja, koje pripremaju maštoviti i kreativni kuvari. Svi sastojci koji se koriste u hotelu Pino Nature su domaće i lokalne proizvodnje. Jednostavnost dobro usklađenih sastojaka jelima posluženim u Hotelu Pino Nature daje neverovatan sklad ukusa. Pored restorana, hotel Pino Nature poseduje i kamin bar “Snowflake”, koji je posebno pogodno mesto susreta gostiju i posetilaca koji žele opuštanje u prekrasnom ambijentu. U kamin baru Hotela Pino Nature posetioci mogu da uživaju i u domaćim kolačima, hrskavoj pizzi, ukusnim poslasticama i domaćoj i internacionalnoj kafi.

Hotel Pino Nature na Trebeviću kod Sarajeva raspolaže sa kongresnom salom kapaciteta 120 osoba koja može biti preuređena u salu za zabave i raznovrsne događaje. Sala je savremeno opremljena neophodnom opremom /projektor, platno, laptop, prezenter, flip charts, flomasteri, bežični mikrofon i ozvučenje/, a moguće je obezbediti i dodatnu opremu, po zahtevu. Jedinstvena otvorena krovna terasa i lepo uređena okolina Hotela Pino Nature čine izuzetno odredište i prostor za organizaciju raznovrsnih događaja, skupova, team building motivacionih programa…. Pino Nature Wellness centar je jedinstveno mesto relaksacije i opuštanja u kome se uživa tokom boravka na Trebeviću i u Sarajevu.  Odlične uslovi za opuštanje i odmor upotpunjuju bazen dužine 23 metara, dečiji bazen, dve saune, fitness centar i dve sobe za masažu. Lokalno gajeno planinsko lekovito bilje, haloterapija, sveža izvorska planinska voda, kao i klasični elementi evropske Spa kulture koji se primenjuju u Pino Nature Wellness Centru garantuju nezaboravno iskustvo.

Ono što Hotel Pino Nature čini posebnim je i Pino dečiji klub, koji pruža dnevne aktivnosti za decu, bazen, mini disko i igralište na otvorenom. Pored toga, hotel Pino Nature nudi usluge nadzora dece, kao i nezaboravne organizacije rođendanskih proslava i zabava, koje vode specijalni animatori i podstiču aktivno uključivanje dece u sve avanture i istraživanje okoline. Dečiji klub Pino Nature Hotela omogućava aktivnosti prilagođene svim dečijim uzrastima. Hotel Pino Nature na Trebeviću zadovoljava najstrožije svetske standarde u hotelijerstvu, pružajući luksuzne udobnosti i sadržaje koji gostima omogućavaju bezbrižan, okrepljujuci i nezaboravan boravak i odmor u predivnom prirodnom okruženju planine Trebović i Sarajevu.

SHARE IT: