Hotel Phoenicia Grand Bukurešt

Hotel Phoenicia Grand Bukurešt

Hotel Phoenicia Grand Bukurešt, 4 zvezdice se nalazi u severnom delu Bukurešta, Baneasa, u blizini Seoskog Muzeja i trgovačkog centra Baneasa Shopping City. Hotel Phoenicia Grand Bukurešt zauzima impresivnu površinu od 26,000 m2, sa položajem 15 minuta vožnje od međunarodnog aerodroma Otopeni Bukurešt i 10 minuta od Romexpo sajma i trgovačkog Trade Centra.

Hotel Phoenicia Grand Bukurešt pruža smeštaj u 348 luksuzno uređenih, udobnih i nepušačkih soba, sa sadržajima za udoban boravak poslovnih gostiju i turista – besplatim bežičnim internetom, kablovskim programima, klima uređajima, tepisima od zida do zida, udobnim posebnim ili king size ležajevima, radnim stolom i stolicama-foteljama, sigurnosnim sefom, kupatilima sa tušem ili kadom, fenom za kosu i toaletnim priborom. Struktura soba i apartmana Hotela Phoenicia Grand Bukurešt – 119 soba sa king size ležajevima, 6 dvokrevetnih soba, 2 sobe sa King size ležajevima sa pristupom za invalide, 130 Premium king size dvokrevetnh soba, 39 Premium dvokrevetnih soba sa posebnim ležajevima, 5 Superior king size soba, 14 Superior king size soba sa sofa ležajevima, 7 Superior dvokrevetnih soba, 7 Junior apartmana, 7 Premium Junior apartmana, 7 Deluxe Junior apartmana, 3 Executive apartmana, 1 Predsednički apartman i 1 kraljevski apartman. Sobe i apartmani Hotela Phoenicia Grand Bukurešt su opremljene aparatom za pripremu kafe-čaja i flaširanom vodom. Apartmani Hotela Phoenicia Grand Bukurešt su posebno uređeni radi udobnosti gostiju i njihovih potreba, u svetlim i živopisnim bojama, prekrasnog uređenja i sadrzaja….

Hotel Phoenicia Grand Bukurešt ima 3 restorana u okviru hotelske celine – Zarada Restoran – internacionalna kuhinja, Colosseum Restoran – internacionalna kuhinja i Saidoun Restoran – Libanska kuhinja/ sa ukusnim jelima iz celog sveta, ali i jelima kineske, libanske i italijanske kuhinje, kao i hranom za goste sa posebnim režimom ishrane. Bogat i raznovrstan doručak se poslužuje svakog jutra u Hotelu Phoenicia Grand Bukurešt.

Hotel Phoenicia Grand Bukurešt ima 9 sala za sastanke i konferencije, potpuno tehnički opremljenih da ispune zahteve i potrebe bilo koje vrste skupa i događaja.

U holu sa barom Hotela Phoenicia Grand Bukurešt gosti mogu da se opuste i uživaju u omiljenom piću i opuštajućoj atmosferi, takođe uz raznovrstan izbor orijentalnih kafa i čajeva, ili da uživaju u spa delu ili salonu lepote. Dodatni sadržaji i usluge gostima koji borave u Hotelu Phoenicia Grand Bukureštu su bar, spa prostor sa masažom, saunom i teretanom, privatani klub, noćni klub. Gostima je takođe na raspolaganju besplatan i prostran parking, usluge pranja i hemijskog čišćenja, posluženje u sobi – room service, shuttle prevoz, ATM aparat za podizanje gotovine …..

SHARE IT: