Hotel Perla Herceg Novi

Hotel Perla Herceg Novi

Hotel Perla je udoban objekat 4 zvezdice smešten na privatnoj plaži u Herceg Novom, sa pogledom na prekrasni Bokokotorski zaliv. Hotel Perlu od sopstvene plaže deli poznato Šetaliste 5 Danica koje se prostire duž čitave hercegnovske obale u dužini od 7 km i kojim se veoma lako i brzo stiže do svih značajnih turističkih, kulturnih, poslovnih, sportskih i ostalih sadržaja Herceg Novog. Obližnji Manastir Savina, izgrađen u baroknom stilu, predstavlja izuzetno zanimljivu kulturno istorijsku znamenitost, koju obavezno treba posetiti…..

Hotel Perla u Herceg Novom nudi posetiocima željnim pravog odmora prijatan boravak u 40 udobnih, elegantno uređenih i klimatizovanih soba i apartmana sa balkonima i pogledom na more. Standard sobe i apartmani Hotela Perla Herceg Novi su opremljeni telefonima sa direktnim biranjem i mogućnošću iznajmljivanja internet i fax usluga. Uz mini bar na raspolaganju su satelitska TV, radio uređaj, frižider, sef… Kupatila Hotela Perla poseduju sve potrebne sadržaje i opremu za udoban boravak : kozmetički-toaletni pribor, fen za kosu, kućni ogrtač, papuče, dok su superior sobe i apartmani opremljeni prostranim dnevnim sobama sa mini kuhinjom, hidromasažnom kadom, LCD TV, DVD, muzičkom linijom, ležaljkama na terasama sa pogledomna more….
U restoranu hotela Perla Herceg Novi se gostima poslužuju lokalna i internacionalna jela, aperitivi i raznovrsna vina, sa bogatim izborom buffet doručka i večere, koji zadovoljava sve ukuse. Kafe-bar sa prostranom letnjom terasom nudi osvežavajuća pića, kafu, peciva, pice i testenine. Hotel Perla Herceg Novi raspolaže teretanom sa prostorijom za masaže. Ponuda hotela Perla takođe obuhvata anticelulitske tretmane i časove joge. Ležaljke i suncobrani mogu se besplatno koristiti.

U okolini hotela Perla u Herceg Novom gosti mogu uživati u ronjenju, jedrenju, skijanju na vodi, vožnji gliserom ili kajakom i mnogim drugim aktivnostima. Za goste hotela Perla obezbeđeni su popusti na aerodromski prevoz i na iznajmljivanje novih automobila. Besplatan bežični internet dostupan je u celom objektu hotela Perla. Pored mnoštva sadržaja koje gostima nudi Hotel Perla, izdvajamo sopstvenu plažu sa svim pratećim sadržajima samo za goste hotela, turističku agenciju, transfer službu … Prestižna nagrada za kvalitet usluga u turizmu, “Wild Beauty Awards”, pod pokroviteljstvom Predsednika Crne Hore i u saradnji sa Nacionalnom Turističkom Organizacijom je 2005. godine zasluženo pripala Hotelu Perla za najbolji mali hotel u Crnoj Gori !

SHARE IT: