Hotel Parliament Bukurešt

Hotel Parliament Bukurešt

Hotel Parliament je udoban hotel 4 zvezdice, smešten pored Palate Parlamenta u Bukureštu, u blizini glavne poslovne i turističke zone, koji pruža odlične uslove za boravak poslovnih gostiju i turista u Buureštu. Položaj Hotela Parliament je izuzetno pogodan, jer se u samo 5 minuta šetnje stiže do autobuske i tramvajske stanice, kojima se stiže do svih delova Bukurešta – glavnog grada Rumunije. Goste koji borave u Hotelu Parliament u Bukureštu dočekuje topla atmosfera i potpuno spremno osoblje za pružanje bilo kakve usluge. Uprava Hotela Parliament Bukurešt je uverena da gosti zaslužuju svu pažnju i njihov cilj je da učine sve što je moguće radi prijatnog boravka gostiju.

Udobnih 76 soba Hotela Parliament Bukurešt su pažljivo uređene, sa pogledom na grad i opremljene radi udobnog boravka i najzahtevnijih gostiju. Elegantna oprema soba i luksuzna kupatila Hotela Parliament Bukurešt omogućavaju prijatnu radnu i opuštenu atmosferu, koja prija gostima. Sve sobe Hotela Parliament imaju sledeću opremu: LCD cable TV, bežični internet, lično podešavanje klimatizacije, telefon, telefon u kupatilu, mini-bar, sigurnosni sef, udobna kupatila sa tušem ili kadom, fen za kosu, mantil za kupanje, papuče, toaletni pribor.

Hotel Parliament Bukurešt ima dve sale za sastanke, jedna kapaciteta 100 mesta i druga sa 40 mesta, obe sa prirodnim svetlom.

Sadržaji Hotel Parliament Bukurešt : Parking (sa naplatom), bežični internet u svim javnim prostorima, express prijava-odjava Check-In/Check-Out, klimatizacija u javnim prostorima, recepcija i osoblje sa znanjem jezika tokom 24 sata, nepušačke sobe, sobe za osobe sa posebnim potrebama, kafa-čaj u holu, restoran A la carte, bar, označen prostor za pušenje, sigurnosni sef, poslovni centar, izložbeni prostor, projektor, štampači, prostor za odlaganje prtljaga, lift, TV u holu, Spa & Wellness Centar, Jacuzzi, prilaz invalidskim kolicima, kućni ljubimci nisu dobrodošli.

SHARE IT: