Hotel Park Plovdiv

Hotel Park Plovdiv

Hotel Park Plovdiv je elegantan hotel 3 zvezdice u Plovdivu, otvoren oktobra 2011. godine, smešten u zelenilu gradskog parka ”Lauta”, 10 minuta šetnje do centra. Smešten u mirnom delu grada Plovdiva, Hotel Park uživa prednost centalnog položaja, ipak udaljen od gradske gužve.  Hotel Park Plovdiv predstavlja odličan izbor za boravak poslovnih gostiju i turista – svih koji traže udobnost i žele doživljaj Plovdiva i njegove jedinstvene atmosfere, uz uživanje u smeštaju.

Hotel Park Plovdiv pruža smeštaj u 47 udobnih nepušačkih soba i 7 apartmana, opremljenih stilskim udobnim nameštajem i savremenim sadržajima. Elegantne sobe Hotela Park Plovdiv su stilski uređene visokokvalitetnim zidnim tapetama i masivnim drvenim nameštajem. Većina soba Hotel Park u Plovdivu ima balkon. Svaka soba Hotela Park Plovdiv ima samostalno podešavanje klima uređaja, minibar, LCD TV sa satelitskim programima, telefon, internet, fen za kosu, električne brave, multi-senzor za određivanje dima, radni sto, prostor za sedenje, zvučnu izolaciju, pogled na park i Rodope ili gradski centar, stilski uređena i opremljena kupatila sa uveličavajućim ogledalom i brandiranim toaletnim priborom, što ispunjava potrebe i zahteve boravka u Plovdivu poslovnih gostiju i turističkih posetilaca.

U restoranu Hotela Park Plovdiv se poslužuju autentični specijaliteti bugarske i mediteranske kuhinje i bogat buffet doručak. Restoran ima prijatnu otvorenu baštu. Hotel Park Plovdiv pruža veliki broj usluga povezanih sa smeštajem i poslovnim događajima. Pored elegantnog smeštaja u sobama i prostranim apartmanima, Hotel Park ima savremeno opremljen prostor za sastanke i konferencije i prekrasan lobby u kome posetioci uživaju u omiljenom piću. Spa centar Hotela Park Plovdiv uključuje toplu kupku, saunu i parno kupatilo. Frizer je takođe na raspolaganju gostima Hotela Park Plovdiv, a dodatne sadržaje koji očekuju goste su jednostavno pristupačan parking i brzi internet u svim javnim prostorima. Brojni raznovrsni restorani i kafane se nalaze u blizini Hotela Park u Plovdivu.

SHARE IT: