Hotel Park Lakeside Ohrid

Hotel Park Lakeside Ohrid

Hotel Park Lakeside Ohrid je nov luksuzan hotel 4 zvezdice smešten na najlepšem delu obale Ohridskog jezera, koji predstavlja odličan izbor gostiju koji žele da borave u hotelu na jezeru, ali takođe i “na nebu”, istovremeno na granici mašte. Hotel Park Lakeside Ohrid se nalazi samo 3 km od istorijskog dela Ohrida, do koga se stiže laganom šetnjom, uz uživanje u prekrasnom Ohridskom jezeru, poznatom kao “makedonski biser”. Sa sezonskom ponudom otvorenog bazena i pogledom na prekrasnu okolinu planine Nacionalnog Parka Galičica, Hotel Park Lakeside u Ohridu je udaljen samo 3 km od drevnog amfiteatra Ohrida. Pored udobnog smeštaja u 27 apartmana, 16 dvokrevetnih soba i 3 rezidencijalna apartmana Hotela Park Lakeside Ohrid, gostima je na raspolaganju restoran sa 220 mesta, u kome se poslužuju najkvalitetniji tradicionalni i internacionalni specijaliteti.

Sobe Hotela Park Lakeside Ohrid su moderno uređene sa ciljem da gostima pruže potpuno uživanje i udobnost, kao da borave u svojoj kući. Hotel Park Lakeside Ohrid omogućava smeštaj u 16 dokrevetnih soba, opremljenih za potpuno uživanje, sa mogućnošću izbora sobe sa trpezarijom i terasom, sa pogledom na prekrasno Ohridskog jezero i istorijski deo Ohrida. Svaki od 27 apartmana Hotela Park Lakeside u Ohridu je uređen da ispuni sve potrebe i zahteve gostiju za udobnošću – udobni ležajevi i nameštaj modernog i elegantnog stila, klima uređaj, brzi besplatni internet, LCD TV sa kablovskim programima, aparat za pripremu kafe ili čaja, trpezarija i terasa odakle se pruža prekrasan pogled na jezero, udobna kupatila sa kadom ili tušem, fen za kosu i toaletni pribor.  3 rezidencijalna apartmana Hotela Park Lakeside Ohrid pružaju posebnu uslugu i ultra udobnost, jer su uređeni radi ispunjenja svih želja i potreba gostiju visokih zahteva. Rezidencijalni apartmani imaju udobne sofe u klimatizovanom prostoru, gde se gosti mogu odmoriti posle plaže, kao i osećati se prijatno u prostoru koji pruža osećaj boravka u sopstvenom domu.

Kapacitetom od 110 mesta unutra i 110 mesta na terasi ispred restorana, Hotel Park Lakeside na obali Ohridskog jezera predstavlja izuzetan izbor za posebne događaje, koji podrazumevaju vrhunske ukuse i mirise, kao i trenutke koje želite da podelite sa prijateljima, na jednom od najlepših mesta ohridske rivijere. Bogat buffet doručak se poslužuje gostima Hotela Park Lakeside Ohrid, sa mnogo svežeg voća i hranom koja prija svim ukusima.

Tokom svog boravka u Hotel Park Lakeside Ohrid gosti uživaju u razgledanju brojni veličanstvenih crkava, manastira i drugih prekrasnih znamenitosti Ohrida, grada koji je deo UNESCO kulturne baštine, kao i brojnim aktivnostima u okolini, uključujući pešačenje, jedrenje, vožnju ;amcem, ronjenje, vožnju bicikla…

Sadržaji Hotela Park Lakeside Ohrid : recepcija tokom 24 sata, nepušačke sobe, klimatizacija i internet u svim javnim prostorima, bar, restoran, sezonski bazen, sopstvena plaža, najam vozila, turističke informacije i rezervacije izleta, najam biciklova, transport, usluge pranja i peglanja, room service, prostor za odlaganje prtljaga, menjačnica, parking.

 

SHARE IT: