Hotel Park Ivanjica

Hotel Park Ivanjica

Hotel Park nalazi se u Ivanjici – centru prekrasnog moravičkog kraja. Ivanjica je planinski gradić-varošica, osnovana 1833. godine, na 468 metara nadmorske visine u živopisnoj dolini Moravice. Veliki broj spomenika kulture govori o dugoj istorijskoj i kulturnoj tradiciji ovog ljupkog mesta u centralnoj Srbiji – Kušića han, kameni most, Jeremića kuća, hidrocentrala, Ivanjička biblioteka i drugi. Danas, Ivanjica predstavlja savremen privredni i administrativni centar sa izuzetnim potencijalom za dalji razvoj svih grana, ali prevashodno turizma, zahvaljujući blagotvornom prirodnom okruženju i očuvanim prirodnim lepotama.

Hotel Park u Ivanjici se nalazi u centru Ivanjice, na obali reke Moravice, pored poznatih vodopada. Smešten u okruženju prelepog parka, u kome se uz šetalište nalaze košarkaški tereni i fudbalski tereni sa trim stazom i dečiji park, Hotel Park pruža gostima odlične mogućnosti za rekreaciju i raznovrsne aktivnosti tokom čitave godine. Idealni prirodni uslovi, kategorija 4 zvezdice, prefinjen enterijer i ljubazno i profesionalno osoblje čine hotel Park jednim od najzanimljviijih turističko-ugostiteljskih subjekata najviše kategorije u centralnoj Srbiji.

Smeštajni kapacitet hotela Park u Ivanjici čini 63 sobe na 4 sprata, 3 standardna apartmana i jedan lux apartman. Sve sobe Hotela Park Ivanjica su opremljene udobnim drvenim nameštajem i modernim sadržajima i opremom pastelnih tonova, koja omogućava prijatan boravak razlitičih profila i zahteva gostiju – posebna kupatila sa tuš kabinama i hidromasažerima u apartmanima, LCD TV sa satelitskim programima, kablovski internet, mini bar i Smart Card sistem zaključavanja. Gostima su tokom 24 sata dostupne dodatne usluge : posluženje u sobi – room servis, osiguran parking sa video nadzorom, hotelsko obezbeđenje i usluge pranja i peglanja.

Ekskluzivni Lux apartman je smešten na poslednjem spratu hotela. Osim luksuzne spavaće i dnevne sobe i kupatila, ovaj apartman ima i sopstvenu terasu sa pogledom na vodopad. Apartman Hotela Park je potpuno izdvojen od ostalog hotelskog smeštaja, čime pruža potpunu privatnost gostima koji u njemu borave.

Hotel Park ima dva restorana. Restoran Chef poslužuje hranu po principu buffeta – švedskog stola sa bogatim izborom jela tradicionalne i internacionalne kuhinje. Restoran Vodopad u Ivanjici pruža poseban doživljaj svakom gostu hotela ili posetiocu Ivanjice, zahvaljujući jedinstvenom položaju na prirodnoj steni iznad vodopada, okružen mirisnim zelenilom i svežinom netaknute prirode. U restoranu Vodopad se služi zanimljiv izbor ukusnih specijaliteta zdrave i ekološki proizvedene hrane, pripremljene od svežih i kvalitetnih namirnica sa lokalnog područja. Letnja terasa hotela Park u Ivanjici omogućava gostima jedinstvene doživljaje i iskustva, pružajući im panoramu vodopada i parka, uz prijatan muzički program, dok aperitiv bar Star Inn predstavlja savršeno mesto za prvu kafu, popodnevni odmor, druženje, čitanje i relaksaciju gostiju.

Pored savremenog smeštaja i kvalitetne hrane, hotel Park Ivanjica obuhvata i modernu salu za konferencije opremljenu telefonom, laptopom, video bimom, LCD televizorom i pristupom internetu, što ga čini odličnim izborom za uspešnu realizaciju raznovrsnih skupova, poslovnih događaja i prezentacija. Osim sale za konferencije, hotel Park u Ivanjici ima i multifunkcionalnu salu „Lux hall“, pogodnu za sastanke, prezentacije, promocije, revije, predstave, koncerte, venčanja i druge vrste okupljanja.

U okviru hotela Park se nalazi i jedinstveni mali raj za opuštanje – Vita Spa wellness Centar. Ovaj deo ponude hotela Park u Ivanjici obuhvata prostrani zatvoreni bazen, hidromasažne kade, finsku saunu, parno kupatilo, teretanu, sunčanu terasu sa pogledom na vodopad, kao i dodatne usluge i pogodnosti koji doprinose poboljšanju zdravlja i podmlađivanju organizma – tretmani za lice i telo, masaža, alternativne terapije relaksacije, aromaterapija itd. Sadržaji wellness Centra Hotela Park, usklađeni sa blagotvornim prirodnim okruženjem i svežim vazduhom veličanstvenih planina oko Ivanjice – Golije, Javora, Čemerna i Mučnja, čine boravak potpuno okrepljujućim.

Zahvaljujući izuzetnom kvalitetu smeštajnih kapaciteta, hrane i vrhunskoj usluzi, Hotel Park je u mogućnosti da uspešno odgovori na najrazličitije zahteve poslovnih gostiju ili turista koji upoznaju ovaj prekrasni deo Srbije. Tokom boravka u Hotelu Park u Ivanjici, gostima su na raspolaganju brojne aktivnosti i sadržaji u prirodi i nezaboravni doživljaji : šetnje, planinarenje, vožnja brdskog bicikla, kanjoning, sakupljanje lekovitog bilja, poseta seoskih turističkih domaćinstava i proizvođača autohtonih proizvoda, živopisne manifestacije i festivali, kao što su Nušićijada ili Festival izvorne srpske pesme u selu Prilike, sabor lovaca Golije, …

Zanimljiva mesta : Manastir Pridvorica, Crkva Svetog Ahilija u Arilju, kameni most iz doba Nemanjiča, Daićko Jezero Tičar, Jankov Kamen – vrh Golije, restoran Vodopad, Jezero „Nebeska suza“ Okruglica, crkva u Kušićima, Manastir Kovilje i crkva Svetog Arhangela u pećini, spomenici krajputaši, crkva cara Lazara na grobu Boška Jugovića, crkva Kosovica, selo Katići, Mučanj i Jerinin grad, Jezero na Jelaku – Košaninovo jezero, Manastir Studenica, Hadži-Prodanova crvka i pećina, Zlatarsko i Sjeničko jezero, Specijalni rezervat prirode Uvac

SHARE IT: