Hotel Park Bijela Herceg Novi

Hotel Park Bijela Herceg Novi

Hotel Park je potpuno nov i moderan hotel 4 zvezdice u Bijeloj, sa sopstvenom plažom, okruzen mirisnim mediteranskim zelenilom i opremljen prijatnim sadržajima, neposredno na obali mora, sa prekrasnim pogledom ka Bokokotorskom zalivu, 12 km od turistickog centra Herceg Novog, 10 km od Aerodroma Tivat i 35 km od Aerodroma u Dubrovniku. Boka Kotorska je prirodni dragulj Crne Gore, poznat po svojoj nesvakidašnjoj lepoti i jedinstveno bogatom nasleđu. Hotel Park se nalazi u mirnom mestu Bijela, između Dubrovnika i Herceg Novog, na jednoj strani i Risna, Perasta i Kotora, na drugoj. Mirno turisticko mesto Bijela u Boki Kotorskoj je odličan izbor za porodični odmor, kao i svima koji žele da upoznaju nesvakidašnje lepote i ukuse Crne Gore.

Hotel Park je moderan turistički objekat sa 235 udobnih soba i 17 apartmana, okružen raskošnim parkom čuvenog pomorca Đurković, danas u potpuno novom izgledu i sadržajima na mestu hotela koji je 1976. godine otvorio jugoslovenski predsednik Tito. Zahvaljujući odličnom kvalitetu smeštaja, sadržaja i usluga, Hotel Park Bijela je idealan izbor za porodični odmor ili nezaboravan vikend, uz mnoštvo mogućnosti za rekreaciju i opuštanje.

Sobe Hotela Park Bijela imaju sa terasa pogled na park i prekrasno more Bokokotorkog zaliva, uređene su u nežnim i prepoznatljivim mediteranskim bojama i opremljene sadržajima za udoban boravak i odmor poslovnih gostiju i turista – udobni king size i posebni ležajevi sa antialergijskom posteljinom, dečiji ležajevi, klima uređaj, LCD TV sa satelitskim programima, sigurnosni sef, minibar, telefon, besplatan bežični internet, kupatila sa tušem, fenom za kosu, bade mantilima, papučama i toaletnim priborom. Neke sobe Hotela Park Bijela imaju udoban prostor za sedenje i odmor.

Hotel Park je u vlasništvu kompanije Carine, koja takođe vodi i bio farmu Pišče, u regionu NP Durmitora i proizvodi 5 vrsta sireva, izvanredno kvalitetno meso koje se isključivo koristi u Hotelu Park. Gastronomiji se posvećuje posebna pažnja u Hotelu Park Bijela, jer gosti imaju mogućnost da posmatraju pripremu hrane ili uživaju u raznovrsnim tematskim večerima, sa odgovarajućim posluženjem sveže i ukusne hrane, koja obuhvata sveža riblja i morska jela, specijalitete sa roštilja ili gala večeri. Hotel Park Bijela ima restoran u kome se poslužuje bogat i raznovrstan buffet doručak i veliki izbor tradicionalnih i internacionalnih jela i čuvenih crnogorskih vina.

Hotel Park Bijela ima moderan wellness centar koji omogućava potpuno opuštanje gostiju. Wellness centar se nalazi na najvišem – 7. spratu hotela Park i obuhvata zatoreni bazen, saunu, jacuzzi, tursko kupatilo, teretanu i raznovrsne masaže i aroma terapije lica i tela. Gostima koji borave u Hotelu Park Bijela je takođe na raspolaganju otvoreni bazen sa terasom za sunčanje i sopstvena, lepo uređena plaža sa ležaljkama, suncobranima i plažnim barom.

Hotel Park Bijela takođe ima potpuno opremljenu salu za sastanke sa oko 90 mesta, zavisno od vrste postavke.

Sadržaji Hotela Park Bijela – recepcija tokom 24 sata, besplatan bežični internet u svim javnim prostorima, nepušačke sobe, posluženje u sobi – room service, wellness centar, zatvoreni i dva otvorena bazena, sadržaji za sportove na vodi, usluge znajmljivanja automobila i bicikala, bankomat u okviru objekta, usluge prevoza i transfera, igralište na otvorenom, turističke informacije i rezervacije izleta….

Na samo 12 km se nalazi Risan, poznat po čuvenim rimskim mozaicima iz 2. veka. Put se dalje nastavlja do Perasta – 25 km, grada muzeja, poznatog po prekrasnim ostrvima i čuvenoj Katedrali Gospe od Škrpjela. Dubrovnik, biser Jadrana je udaljen 60 km od Hotela Park u Bijeloj.

SHARE IT: