Hotel Panorama Spa Kruševo

Sagrađen davne 1971. godine u gustoj mirisnoj borovoj i bukovoj šumi iznad bajkovitog Kruševa u zapadnoj Makedoniji, potpuno obnovljen i proširen 2018. godine, SPA Hotel Panorama u Kruševu je danas novi ultra-moderan hotel 4 zvezdice. Smešten na padinama planine Busove, Ski centar Kruševo je izvanredan za prvo skijaško iskustvo ili sankanje, ali takođe i za iskusne skijaše. Sedežnica prevozi skijaše od centra Kruševa do ski staza i ski liftova. Hotel Panorama Krušvo ima smeštajni kapacitet od 54 ležaja i udobne sadržaje za prijatan i okrepljujući odmor ili poslovno putovanje u Kruševo i Makedoniju tokom čitave godine.

Hotel Panorama SPA Kruševo ima 20 nepušačkih soba i apartmana – 12 prostranih dvokrevetnih soba, 2 trokrevetne sobe i 6 apartmana, od kojih su 2 luksuzna apartmana. Svaka soba i apartman SPA Hotela Panorama u Kruševu je brižljivo arhitektonski planirana i uređena u jedinstvenom spoju drveta i kamena radi toplog ambijenta potpuno usklađenog sa prekrasnim ekološkim prirodnim okruženjem i opremljena modernim nameštajem i sadrzajima. Sve sobe SPA Hotela Panorama su prostrane i imaju centralni sistem grejanja-hlađenja, parket podove i meke tepihe, udobne posebne ili velike king size ležajeve, sto, stolice, garderober, LCD TV sa više od 70 kablovskih programa, besplatan bežični internet, telefon, mini bar, električni aparat za pripremu kafe-čaja, balkone sa kojih se pruža prekrasan pogled na magično Kruševo, a gostima omogućava uživanje u okrepljujućem svežem planinskom vazduhu. Kupatila Hotela Panorama Krusevo su udobna, opremljena tušem, fenom za kosu, bade mantilima, sobnim papučama, dečijim sobnim papučama i toaletnim priborom. Pored toga, izuzetno luksuzni apartmani SPA Hotela Panorama Kruševo imaju kamin u dnevnom boravku i otvorenu kadu-kupku u spavaćoj sobi.

SPA Hotel Panorama Kruševo poslužuje bogat doručak koji ispunjava sve potrebe i ukuse gostiju. Poseban izbor ukusne i vrhunski kvalitetne hrane se poslužuje za ručak i večeru, koju pripremaju iskusni i maštoviti kuvari od svežih lokalno proizvedenih namirnica. Divna terasa restorana Hotela Panorama Kruševo je omiljeno mesto gostiju da uživaju u prijatnom suncu uz osveženje, dok se dive mirnoći i lepoti okolne prirode. Raznovrsne pice i druga peciva i mini zalogaji su na raspolaganju u restoranskom delu sa kaminom, pored peći za pripremu ukusnih pica i peciva. Hrana najbolje prija gostima Hotela Panorama Kruševo uz izbor kvalitetnih makedonskih vina i konjaka. U restoranu se organizuju raznovrsne proslave i venčanja sa odličnim muzičkim programom ili promocije kulturnog nasleđa…

Prostor za sastanke i konferencije SPA Hotela Panorama Kruševo zauzima površinu od 120 m2 i obuhvata tehnički opremljen kongresni prostor sa 70 mesta, pogodan za skupove i događaje.

Dan za opuštanje u SPA Hotelu Panorama Kruševo može gostima da pruži sportske masaže i okrepljujuće masaže lica i tela. Gostima Hotela Panorama Kruševo je obezbeđen pristup zatvorenom bazenu sa prekrasnim pogledom na Kruševo i staklenim krovom, odakle se vidi nebo, Jacuzzi kupki, parnom kupatilu, sauni i sadržajima za okrepljenje.

Dodatni sadržaji SPA Hotela Panorama Kruševo uključuje recepciju tokom 24 sata sa ljubaznim, stručnim i prijatnim osobljem, besplatan bežični internet i klimatizacija u svim javnim prostorikma, poslovne usluge i opremljen prostor za kongrese i događaje, usluge pranja i pegljanja, besplatan parking, posluženje u sobi – room service, određen prostor za pušenje, informacije i rezervacije lokalnih izleta i događaja, ski pass i besplatan ski pass za goste hotela, suvenirnica, najam biciklova, menjačnica, dečija igraonica, prostor za odlaganje prtljaga,….

Posle brojnih odlično organizovanih nacionalnih, evropskih i internacionalnih takmičenja, ceo svet zna da je Kruševo jedno od najboljih paraglajding mesta na planeti. Adrenalin Park Kruševo na 1400 metara pruža avanturističke sadržaje i uživanja posetilaca. Dobro obeležene pešačke staze i početna tačka terena u Kruševu za izazovni paraglajding su u neposrednoj blizini. Ohrid je udaljen 46 km, Bitola samo 38 km a glavni grad Makedonije Skopje oko 160 km od Hotela Panorama Kruševo, što pruža brojne mogućnosti za nezaboravne aktivne i kulturne ture u Makedoniji.

 

SHARE IT: