Hotel Palas Petrovac

Hotel Palas Petrovac

Hotel Palas je udoban objekat kategorije 4+ zvezdice u Petrovcu, malom crnogorskom turističkom centru sa mnogo sunčanih dana, blage mediteranske klime, peščanih plaža, skrivenih uvala i gostoprimljivih stanovnika. Hotel Palas Petrovac se nalazi u lepoj uvali u zalivu crnogorskog turističkog centra Petrovca, odakle gosti mogu da uživaju u pogledu na dva prekrasna ostrva petrovačke rivijere po kome je prepoznatljiv ovaj mali turistički centar Crne Gore  – Katić i Sveta Neđelja, što položaj Hotela Palas čini još primamljivijim. Gradska plaža dužine 600 metara se pruža od hotela Palas i jedan njen deo je na raspolaganju hotelskim gostima. Pored toga, čuvena petrovačka plaža Lučice, dužine 220 metara, je udaljena oko 500 metara od Hotela Palas u Petrovcu. Smešten na jadranskoj obali, odmah iza gradske plaže u Petrovcu, samo 18 km od Budve i 10 km od Svetog Stefana, Hotel  Palas Petrovac predstavlja sinonim za kvalitet i prijavan odmor.

Sagrađen 1983. godine, Hotel Palas Petrovac je vremenom stekao ugled kvalitetnog hotela na crnogorskom primorju, te je potpuno obnovljen 2011. godine, kada su dodati neki moderni i novi sadržaji i novi wellness & spa centar. Zahvaljujući svom odličnom položaju na morskoj obali, unutrašnjem i spoljnom uređenju i sadržajima – zatvoreni i otvoreni bazeni, Hotel  Palas Petrovac je odličan izbor za porodični odmor, MICE skupove, venčanja, koktel zabave i druge događaje.

Hotel Palas Petrovac se nalazi u modernoj zgradi sa 5 spratova, potpuno okružen blagotvornim mirisnim mediteranskim zelenilom, opremljen sa 3 lifta. Hotel Palas Petrovac pruža udoban smeštaj u 171 smeštajnih jedinica : 151 soba, 8 porodičnih soba i 4 apartmana. Sve sobe Hotela Palas Petrovac, osim apartmana, su dvokrevetne sa velikim ili odvojenim ležajevima, dodatnim ležajevima i balkonima, dok 90 smeštajnih jedinica ima pogled na more. Sve sobe Hotela Palas su opremljene udobnim hotelskim sadržajima: kupatilo sa tušem, fen za kosu, mini bar, sigurnosni sef, klima uređaj, TV sa kablovskim programima, direktan telefon. Brojne terase i prostrano okolno zelenilo značajno doprinosi lepoti ovog modernog hotela. Najmlađi gosti mogu koristiti moderno opremljenu dečiju igraonicu Hotela Palas Petrovac.

Hotel Palas je dobitnik certifikata ISO 22000 koji je u primeni od 2010. godine, koji garantuje potpunu bezbednost pripreme i posluženja hrane i pića. Hotelski restoran ima 400 mesta i zauzima položaj koji gostima pruža najlepši pogled na lepo uređenu cvetnu baštu. Obroci se poslužuju u buffet stilu, koji obuhvata najraznovrsnija lokalna i internacionalna jela. Francuska terasa ima 100 mesta i nalazi se pored restorana, uživajući prirodan hlad, što predstavlja omiljeno mesto gostiju za uživanje u doručku ili osveženju tokom dana. U večernjim satima je gostima Francuska terasa na raspolaganju za a la carte tipa, koji obuhvata najkvalitetnije tradiciolanlne specijalitete Crne Gore.

American Bar je pored recepcije i pruža prekrasan pogled na ostrva Katić i Sveta Neđelja, u svom kapacitetu oko 50 mesta. Americak bar terasa bara zauzima oko 300 m2 i predstavlja omiljeno mesto večernjih događaja ili koktel zabava. Pool Bar se nalazi pored Wellness spa centra Hotela Palas, koji obuhvata zatvoreni deo terase, koja se pruža prema otvorenom bazenu. Ovde se pića poslužuju od 08:00 do 23:00 sata. Tokom večeri je terasa Pool bara mesto muzičkih programa.

Novi Wellness Center Hotela Palas Petrovac obuhata površinu od 300 m2 i nudi gostima širok izbor raznovrsnih tretmana i sadržaja koji uključuju finsku saunu, tursko parno kupatilo, slanu sobu, tuševe iznenađenja sa mlaznicama u bazenu, teretanu površine 80 m2 koja je opremljena najsavremenijom opremom, svlačionicu i tuševe. Gostima su na raspolaganju raznovrsni tipovi masaža i tretmana lepote: relax i sport masaže, anti celulit programi, drenaža, shiatsu, masaža stopala i royal masaža. Gosti koji žele sportsku rekreaciju mogu koristiti mini golf obuku, stoni tenis, streličarstvo, boćanje…

Tokom letnje sezone, od 15. juna do 15. septembra je gostima na raspolaganju besplatni letnji bioskop, u obližnjem Kulturnom centru. Terasa Hotela Palas Petrovac je izvanredno mesto raznovrsnih događaja tokom letnjih večeri – folklorni nastupi, karaoka večeri ili muzički program stilova tradicionalne ili mediteranske muzike, dečije igralište i pozorište, ulični zabavljači… Svi sadržaji su besplatni za goste koji borave u Hotelu Palas, koji je otvoren tokom letnje sezone, od početka aprila do kraja oktobra, ali takođe radi tokom novogodišnjih i božićnih praznika, kada se organizuje doček Nove Godine, koji je tokom vremena prerastao u najzanimljive zabave u Crnoj Gori

Sadržaji Hotela Palas Petrovac – parking koji se naplaćuje, besplatni bežični internet u svim javnim prostorima, posluženje u sobi, usluge pranja i peglanja, frizer, apoteka, banka, galerija…

SHARE IT: