Hotel Opera Beograd

Hotel Opera Beograd

Garni Hotel Opera Beograd je udoban hotel 3 zvezdice u potpuno renoviranoj zgradi u istorijskom centru Beograda, 200 metara od Trga Republike, 2 minuta šetnje od čuvene Skadarlije, Narodnog Pozorišta i Knez Mihajlove ulice. Hotel Operu Beograd odlikuje elegantno i intimno uređenje i velike, svetle, nepusacke i udobne sobe i prostrana kupatila.

Sve smeštajne jedinice (12 soba) Hotela Opera Begrad su opremljene modernim sadržajima za prijatan i funkcionalan boravak u Beogradu poslovnih gostiju i turista ; LCD TV sa satelitskim kanalima, tepisi od zida do zida, klima uređaj, kupatilo sa tušem, bade mantil, papuče, bežični internet. Neke sobe nude i prostor za sedenje gde gosti mogu da se opuste. Dodatni sadržaji u sobama Hotela Opera Beograd su sigurnosni sef, mini bar, elektronski ključ, fen za kosu.

Hotel Opera Beograd raspolaže sadržajima :  0/24 recepcijom sa uslužnim osobljem sa znanjem jezika, barom, internet terminalom, sobnom uslugom, dodatnim krevetima na upit, botatim doručkom na bazi švedskog stola…. Hotel Opera Beograd raspolaže i sa prelepom terasom sa koje se pruža zanimljiv pogled na grad. Najveća prednost hotela Opera Beograd je odličan položaj, gde su sve najvažnije kulturno istorijske znamenitosti, autobuske stanice, restorani, kafići Beograda…. na samo nekoliko minuta hoda, što je današnjem posetiocu ili poslovnom gostu veoma bitno.

SHARE IT: