Hotel Nevski Beograd

Hotel Nevski Beograd

Hotel Nevski je udoban hotel 4 zvezdice u centru Beograda, nedaleko od glavnog gradskog Trga Republike i Knez Mihajlove ulice – pešačke i shopping zone, samo 5 minuta setnje od čuvene boemske četvrti Skadarlije, te svojim položajem poslovnim gostima i turistima obezbeđuje odlične uslove za kraći ili duži boravak i odličnu vezu sa vitalnim delovima grada i značajnim turističkim znamenitostima Beograda. Pored vrlo pogodnog centralnog položaja, Hotel Nevski Beograd raspolaže sa 40 prostranih, udobnih soba i luksuzno opremljenih soba i apartmana, restoranom, barom i podzemnom garažom za goste hotela. Struktura soba Hotela Nevski Beograde je 12 Standard soba, 9 Exclusive i Junior apartmana, 9 apartmana sa 2 spavaće sobe i 1 Nevski Premium apartman. Restoran Hotela Nevski je višenamenskog sadržaja i pogodan je za održavanje raznovrsnih skupova, kongresa i zabava, sa posluženjem jela internacionalne i tradicionalne kuhinje i veliki izbor kvalitetnih vina iz Hercegovine.
Ono po čemu je Hotel Nevski prepoznatljiv su izuzetno udobne, moderno opremljene, prostrane sobe i apartmani, veličine od 50 do 150 m², koji svakom gostu obezbeđuju izuzetan užitak i prijatan boravak. Klasičan ambijent kombinovan sa modernim dizajnom opreme i sadržaja i savremenim tehničkim rešenjima je ono što opredeljuje goste različitih profila za boravak u Hotelu Nevski u Beogradu. Sobe pastelnih boja i toplog ambijenta poseduju mini bar, SOS, fen za kosu, telefon sa direktnom linijom, LCD televizor, klima uređaj sa individualnim podešavanjem temperature, sef za odlaganje vrednih predmeta. Apartmani hotela Nevski, zauzimaju površinu od 67m2, u okviru koje je dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom i odvojena spavaća soba, što doprinosi osećaju kao kod kuće. Svaki apartman poseduje mini bar, SOS, fen za kosu, telefon sa direktnom linijom, LCD televizor, klima uređaj sa individualnim podešavanjem temperature, sef za odlaganje vrednih predmeta, kao i dodatne pogodnosti – zvučna izolacije i black-out roletne. Premium Apartman Hotela Nevski Beograd pruža mogućnost za obavljanje poslovnih aktivnosti u vrhunskoj udobnosti i opremi unutar svojih 150m2. Sastoji se iz spavaćeg dela i dnevnog boravka, u okviru kojeg postoji i konferencijski sto pogodan za manje poslovne sastanke – do 15 osoba. Gosti Nevski Premium apartmana imaju priliku da uživaju i u izboru Hercegovačkih vina vrhunskog kvaliteta. Premium Apartman poseduje mini bar, SOS, fen za kosu, telefon sa direktnom linijom, LCD televizor, klima uređaj sa individualnim podešavanjima, sef za odlaganje vrednih predmeta. Besplatan bežični internet je dostupan u svakoj sobi i prostorima Hotela Nevski Beograd.

Topli doručak koji se poslužuje u Hotelu Nevski je uvek posebno hvaljen od strane gostiju jer obiluje domaćim pecivima, kao i srpskom tradicionalnom hranom. Na meniju je svakodnevno izbor slanih jela, kao i raznovrsno voće i uvek sveže pripremljeni kolači.

SHARE IT: