Hotel Nar Trebinje

Hotel Nar Trebinje

Hotel Nar Trebinje je novi moderan hotel 4 zvezdice, 1 km od centra Trebinja, 600 metara od prekrasne reke Trebišnjice. Sa svojih 31 lepo uređenih i moderno opremljenih nepušačkih soba i jednim apartmanom, što ukupno čini 67 ležajeva, Hotel Nar u Trebinju omogućava prijatan i udoban boravak turistima i poslovnim gostima. Sve sobe hotela Nar Trebinje svojim dizajnom, elegancijom i praktičnošću zadovoljavaju potrebe i gostiju sa najistančanijim ukusom. Gostima koji borave u hotelu Nar u Trebinju su na raspolaganju udobni ležajevi /king size ili odvojeni, dimenzija 140 x 200 cm ili 200 x 200 cm/, centralno grejanje-hlađenje, terasa, LCD TV sa kablovskim kanalima, mini bar, sigurnosni sef, prostor za sedenje sa foteljama, besplatan bežični internet, direktan telefon, moderna kupatila sa kadom ili tušem, fenom za kosu, ogrtačima, papučama i toaletnim priborom.

Bogat buffet doručak se poslužuje u Hotelu Nar u Trebinju, kojim gosti kvalitetno započinju dan. Gostima Hotela Nar Trebinje je na raspolaganju luksuzno opremljen Vinski bar u sastavu hotela, opremljen i obogaćen najkvalitetnijim vinima jednog od najpoznatijih vinskih regiona Balkana. U okviru hotela Nar Trebinje je smešten prostrani i lepo uređeni restoran sa 70 mesta u kome gosti uživaju i u vrhunski kvalitetnim i ukusnim specijalietima domaće, mediteranske i internacionalne kuhinje, kao i širokom izboru kvalitetnih hercegovačkih vina.

Sadržaji hotela Nar Trebinje : nepušačke sobe, recepcija tokom 24 sata, lift, restoran i bar, prostrani parking, mini teretana, besplatan bežični internet u svim javnim prostorima, room service – posluženje u sobi, usluge pranja i peglanja, korišćenje faksa, štampača, fotokopir aparata, dečiji krevetac.

Tokom boravka u hotelu Nar Trebinje, idealnog položaja na tromeđi Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Hrvatske,  gostima su na raspolaganju raznovrsne aktivnosti, kao što su pešačenje i vožnja bicikla /koje je moguće iznajmiti u okviru objekta/ ili upoznavanje bogatog kulturno-istorijskog nasleđa Trebinja i okoline – Muzej Hercegovine, Hercegovačka Gračanica, manastir Tvrdoš, manastir Zavala, Petro-pavlov manastir, manastir Žitomislić, manastir Duži, pećina Vjetrenica, živopisne vinarije i seoska domaćinstva koja pružaju turističke usluge i služe nezaboravnu organski proizvedenu hranu…. Povoljna klima omogućava život kulturama kao što su vinova loza, rano voće i povrće, što obogaćuje hercegovačku trpezu. Pored velikog broja sunčanih dana, klimu Trebinja odlikuje mala relativna vlažnost i oblačnost, pojačano vazdušno strujanje, kiše u zimskom periodu i tokom toplih letnjih meseci. Interesantno je da je u Trebinju jesen toplija nego proleće. Srednja godišnja temperatura vazduha u Hercegovini kreće se oko 14,5°C. Hotel Nar je udaljen samo 33 km od Dubrovnika – čuvenog turističkog biser Jadrana, pod zaštitom UNESCO-a. Aerodrom Dubrovnik je udaljen 40 km.

SHARE IT: