Hotel Monte Rosa Nacionalni Park Lovćen Cetinje

Hotel Monte Rosa Nacionalni Park Lovćen Cetinje

Hotel Monte Rosa je moderan, nov objekat 4 zvezdice smešten u mirnom okruženju Nacionalnog parka Lovćen, neposredno uz izvor Ivanovih Korita na nadmorskoj visini od 1240 metara, sa prekrasnim pogledom na okolne planine. Hotel Monte Rosa se nalazi u izletištu Ivanova Korita, 21 km od Kotora – UNESCO znamenitosti, 40 km od Budve i Podgorice i 30 km od aerodroma Tivat. Najbliži ski lift udaljen je 700 metara, a Cetinje se nalazi na 15 km od hotela. Ivanova korita se nalaze u sklopu Nacionalnog parka Lovćen i predstavljaju jedan od njegovih najlepših delova, smešten na istočnoj strani Jezerskog vrha, u šumovitoj livadskoj zaravni. Nadmorska visina, mešanje mediteranske i kontinentalne klime, kao i ekološki očuvana sredina, omogućavaju rast raznih vrsta lekovitog bilja. Poslednjih godina sve češće na prostorima Ivanovnih korita borave botaničari i dobri poznavaoci bilja, koji često beru razne lekovite i mirisne trave poput kantariona, majčine dušice, pelina, vrijesa, jagorčevine…

Hotel Monte Rosa ima 18 moderno uređenih soba i 8 apartmana, opremljenih sadržajima koji omogućavaju prijatan boravak posetiocima koji žele udobnost u srcu prekrasnih prirodnih lepota – udobni nameštaj i ležajevi od punog drveta, sef, radni sto, telefon, mini bar, frižider, LCD SAT TV, bežični Internet, kupatila sa tuš kabinama, bade mantilima i toaletnim priborom. Zavisno od tipa smeštajnih jedinica Hotela Monte Rosa, jednokrevetne sobe su veličine 15 m2, dvokrevetne 35 m2, a apartani od 45 do 50 m2, sa mogućnošću obezbeđenja dodatnog ležaja ili kreveta za bebe, kao i smeštaja prilagođenog planinarima, kojima je na raspolaganju soba sa 8 ležaja. Ambijent hotela Monte Rosa u Nacionalnom Parku Lovćen karakteriše autentičan spoj tradicionalnog i modernog stila koji posetiocima pruža osećaj topline i udobnosti.
Restoran Hotela Monte Rosa raspolaže kapacitetom od 200 mesta, barom i prostranom terasom, gde se posetiocima poslužuje veliki izbor pića i jela tradicionalne crnogorske i međunarodne kuhinje, sa posebnim akcentom na tradicionalna jela – organski proizvedeni njeguški specijaliteti. Za uslugu nenadmašno visokog kvaliteta i prijatne utiske posetilaca se brine profesionalno osoblje i vrhunski kuvar.
U hotelu Monte Rosa u Cetinju postoji moderno opremljena kongresna sala površine 100 m2 sa svim potrebnim sadržajima i opremom, pogodna za uspešnu organizacija raznovrsnih poslovnih događaja i proslava. Hotel Monte Rosa ima Spa i wellness sadržaje, koji obuhvataju saunu, jacuzzi i teretanu.
Hotel Monte Rosa u Nacionalnom Parku Lovćen ima zajednički salon, besplatan parking i uslugu iznajmljivanja automobila i bicikala.

U Cetinju su posetiocima na raspolaganju prehrambene prodavnice i raznovrsni restorani. Hotel Monte Rosa, svojim jedinstvenim položajem i uređenjem predstavlja udoban planinski hotel visoke kategorije koji svojim gostima tokom cele godine pruža kombinaciju aktivnog odmora, rekreacije i uživanja u gastronomskim specijalitetima podlovćenskog kraja. Tokom boravka u Hotelu Monte Rosa posetioci uživaju u brojnim aktivnostima – planinskim turama i pešačenju padinama Lovćena, vožnji brdskih bicikala i četvotočkaša, sadržajima čuvenog adrenalin parka na površini od 2 hektara, razgledanju Mauzoleja na Lovćenu, Cetinja i Njegoševe rodne kuće, gastro radionicima, obilasku farme muznih krava i proizvodnje sira, sušara i degustaciji njeguških specijaliteta, spa i wellness i rekreativnim sadržajima… Bežični internet se može besplatno koristiti u svim javnim prostorima hotela Monte Rosa u Nacionalnom Parku Lovćen.

SHARE IT: