Hotel Monte Cristo Kotor

Hotel Monte Cristo Kotor

Hotel Monte Cristo je udoban hotel 3 zvezdice smešten u samom srcu istorijskog grada Kotora, na živopisnoj pjaci čuvenog Pomorskog muzeja. Hotel Monte Cristo u Kotoru se nalazi u lepo obnovljenoj građevini koja datira iz 13. veka, u samom srcu kulturnoistorijskog jezgra Kotora, sa vidnim tragovima da je to nekad bio dom prvog kotorskog biskupa. Gostima je na raspolaganju izabor jednog od 9 izvanrednih apartmana Hotela Monte Cristo u Kotoru, da bi otkrili idealne destinacije u Kotoru za godišnji odmor, poslovne obaveze, kupovinu i zabavu, gde će vrhunski smeštaj i pažljiva usluga ispuniti sva očekivanja. Prekrasna lepota znamenitosti Kotora i okolne prirode Bokokotorskog zaliva, kao i svaki pomno osmišljen detalj Hotela Monte Cristo pružaju nezaboravan boravak u Kotoru i čini sadržaje i iskustva sasvim u duhu tradicije starog Kotora. Svih 9 apartmana Hotela Monte Cristo u Kotoru omogućavaju jedinstveno iskustvo i visoki kvalitet smeštaja. Svaka soba Hote Monte Cristo podrazumeva LCD ekran sa satelitskom TV, DVD plejer, i širokopojasni besplatni internet priključak (ADSL). Unutrašnje uređenje hotela Monte Cristo Kotor svedoči o pažljivom odabiru svakog detalja, koji gostima pruža osećaj topline, istovremeno i tajanstvenosti građevine drevnog Kotora.

Ovaj ukusno obnovljeni hotel u Kotoru smešten je u zgradi iz 13. veka, koja je svedok duge istorije Boke Kotorske. Hotel Monte Cristo Kotor nudi različito udobno uređene sobe sa elegantnim drvenim nameštajem, kao i idiličnu terasu na kojoj se služi doručak. Kupatila Hotela Monte Cristo su udobna, ukrašena pločicama raznovrsnih boja i designa, opremljena fenom za kosu.

Doručak na bazi švedskog stola služi se svakog dana u rustičnoj sali za ručavanje Hotela Monte Cristo ili na hotelskoj terasi, sa koje se pruža pogled na tiho dvorište. Restoran Luna Rossa hotela Monte Cristo ima kapacitet 50 mesta na 2 prijatne terase, a poslužuje nakvalitetnije tradicionalne i morske specijalitete. U baru hotela Monte Cristo u Kotoru gosti mogu uživati u pićima do kasnih večernjih sati. Hotel Monte Cristo nalazi se na korak od brojnih mesta za noćne izlaske, pored marine u Kotoru. Hotel Monte Cristo pruža uslugu prevoza do Aerodroma Tivat, udaljenog 10 km. Ukoliko u hotelu boravite duže od 6 dana, na raspolaganju vam je besplatan prevoz do brojnih plaža crnogorskog primorja. Hotel Monte Cristu pruža odlične uslove za uživanje u tajnama i trgovima /ili impresivnim zidinama/ starog Kotora i odličan je izbor turistima koje zanimaju istorijski lokaliteti, arhitektura i odlična hrana.

Sadržaji Hotela Monte Cristo u Kotoru : restoran, usluge pranja, usluge najma vozila, sigurnosni sef, 24 sata recepcija sa ljubaznim osobljem sa znanjem više jezika, informacije i rezervacije izleta i ulaznica za događaje, besplatan internet, parking.

SHARE IT: