Hotel Monte Casa Spa i Wellness Petrovac

Hotel Monte Casa Spa i Wellness Petrovac

Hotel Monte Casa Spa & Wellness u Petrovcu, objekat kategorije 4+ zvezdice, smešten u srcu prekrasnog crnogorskog primorja, predstavlja oazu mira koja ne ostavlja ravnodušnim ni najzahtevnije goste. Turistički centar Petrovac je udaljen samo 40 minuta vožnje od međunarodnih aerodroma u Crnoj Gori – Tivat i Podgorica. Hotel Monte Casa je dizajniran za goste koji traže visok kvalitet usluge, luksuzan i moderan komfor i prirodno i gostoprimljivo okruženje. Posle nedavne potpune obnove, Hotel Monte Casa u Petrovcu je luksuzan objekat opremljen sadržajima i pažljivo odabranim prirodnim materijalima, sa jedinstvenim položajem, zahvaljujući kome 70% smeštajnih kapaciteta ima pogled na more. Hotel Monte Casa Spa & Wellness Petrovac je mnogim posetiocima postao jedinstven izbor, zbog udobnosti i pogodnosti koje pruža, omogućavajući boravak i odmor o kome se mašta – idealne lokacije u srcu živopisnog zaliva Petrovca, ispod samog brda sa raskošnom borovom šumom i predivnim trim stazama, na svega nekoliko koraka od mora i sa jedinstvenim Spa & Wellness centrom u Crnoj Gori.

Hotel Monte Casa ima 63 udobnih, prostranih i lepo uređenih soba, tipova Standard /17 – 22 m2/, Studio /42 m2/, Family /45 m2/, sobe za osobe sa posebnim potrebama i Lux tip soba-apartmana /povrsine 83 – 105 m2, sa 2 spavace sobe, dnevnim boravkom i maksimalnim brojem 6 gostiju/. Sve sobe Hotela Monte Casa u Petrovcu su opremljene sadržajima po standardima koji ispunjavaju potrebe, želje i očekivanja savremenih gostiju – klima uređaj, sigurnosni sef, telefon, mini-bar, fen za kosu, LCD TV, balkon ili terasa, kupatilo sa kadom i tuš kabinom /u Studio, Family i sobama Lux tipa/, sa kadom /u standard sobama/, papučama i bade-mantilima /u svakoj sobi/, podovima prekrivenim tepisima, svakodnevnim čišćenjem, promenom posteljine 3 puta nedeljno, svakodnevnom zamenom peškira, posluženjem u sobi – Room service,  besplatnim Wi-Fi Internetom.

Restoran Hotela Monte Casa se nalazi na drugom spratu i ima 150 mesta i prekrasnu terasu sa pogledom na more. U restoranu se poslužuju bogat buffet doručak i vrhunski tradicionalni, internacionalni i ruski specijaliteti. Hotel Monte Casa takođe ima restoran Ambasador sa terasom na obali mora, koji je poznat po mediteranskoj kuhinji, izvanrednom izboru pića i odličnoj usluzi. Hotel Monte Casa ima dva bara, u kojima gosti uživaju u odličnoj usluzi i velikom izboru osvežavajućih napitaka i najkvalitetnijih vina i pića.

SPA & Wellness centar Hotela Monte Casa u Petrovcu omogućava potpuno okrepljenje duha i tela i obuhvata raznovrsne tretmane, masaže i savete o poboljšanju zdravlja i kondicije u prijatnom i opuštajućem ambijentu – otvoreni bazen, zatvoreni bazen sa grejanjem, tursko parno kupatilo, sauna, Jacuzzi, solarijum, teretanu, besplatan dnevni fitness program, spa tretmane i masaže, salon lepote /koji se dodatno naplaćuju/. Spa centar Hotela Monte Casa u Petrovcu nudi relaksacione i kozmetičke tretmane koje izvode visokostručni terapeuti.

Bar u lobiju predstavlja prijatno mesto za sastanke ili predah uz pijuckanje koktela. Hotel Monte Casa ima otvoreni bazen sa besplatnim korišćenjem ležaljki, suncobrana i peškira za plažu za goste. Hotel ima besplatan bežični Internet u svakoj sobi, kao i u svim javnom prostorima. Gostima Hotela Monte Casa je na raspolaganju besplatan parking.

Sala za sastanke Hotela Monte Casa u Petrovcu ima 130 mesta i opremljena je modernom opremom i nameštajem, kao i dnevnim osvetljenjem, što omogućava uspešnu organizaciju raznovrsnih skupova i događaja.  Po potrebi, moguće je korišćenje manje sale za sastanke sa 25 mesta.

Tokom boravka su gostima Hotela Monte Casa u Petrovcu na raspolaganju zanimljivi lokalni izleti sa obilascima znamenitosti Crne Gore, uključujući posete staroj prestonici Cetinju, manastirima i drugim istorijskim znamenitostima.

Sadržaji hotela Monte Casa Petrovac : recepcija tokom 24 sata, 2 restorana, 2 bara, Spa & Wellness Centar, teretana, sale za sastanke,  otvoreni bazen sa ležaljkama i suncobranima i peškirima za plažu, parking.

SHARE IT: