Hotel Montana Palas Kruševo

Hotel Montana Palas Kruševo

Hotel Montana Palace u Kruševu je udoban turisticko-ugostiteljski objekat sagrađen 1974. i odlično obnovljen 2004. godine, te je i danas jedan od najlepših hotela Makedonije, u mirnom delu planine Busove iznad Kruševa, okruženom borovima, na vrhu uzvišenja sa koga se pruža nezaboravan pogled na ovaj ljupki gradić, izuzetno bogate istorije, kulture i tradicije. Hotel Montana Palace u Kruševu je udaljen 600 metara od ski centra Stanić i 500 metara od centra grada. Aerodrom Skoplje i Aerodrom Ohrid udaljeni su oko 140 km od hotela Montana Palas. U blizini Hotela Montana Palace se nalaze brojne planinarske, pešačke i biciklističke staze i tereni za aktivnosti u prirodi i zimske sportove, kao i izvanredni tereni za paraglajding. Hotel Montana Palas u Kruševu je tradicionalno odličan domaćin najpoznatijih svetskih paraglajding takmičenja i obuka, koje organizuju i podržavaju iskusni i vešti lokalni paraglajding klubovi. U hotelu Montana Palace u Kruševu, bilo da dolazite na odmor ili kongres-događaj, na raspolaganju su odlične poslovne usluge u prekrasnom i mirnom planinskom ambijentu, kako biste uživali u ovom veličanstveno lepom cincarskom mestu, ili učestvovali u nekom turističkom događaju ili se dobro odmorili. Vreme zaista stoji u Kruševu i posetioci se osećaju mnogo srećnije i prijatnije već posle nekoliko dana boravka u Hotelu Montana Palas.

Hotel Montana Palace ima 77 udobnih nepušačkih soba i 6 apartmana, sa centralnim grejanjem i klima uređajima. Sve sobe su prostrane i prijatno uređene drvenim nameštajem i opremljene TV-om sa kablovskim kanalima, telefonom, tepisima od zida do zida, mini barom i internetom brzog protoka, udobnim kupatilima sa tušem, što omogućava prijatan boravak. Sobe hotela Montana Palace su tople i čiste. Apartmani tipa “suite” imaju prostrani dnevni boravak. Pojedine smeštajne jedinice Hotela Montana Palas Kruševo imaju hidromasažnu kadu i većina balkon sa koga se pruža pogled na grad i na planinski pejzaž. Osoblje Hotela Montana Palas je veoma ljubazno i uslužno. Ovde u sobama nema modernih pogodnosti ili TV-a, mini bara ili sefova, jer u prekrasnom planinskom svežem okruženju kao što je ovo to zaista nije potrebno. Izuzetan položaj hotela Montana Palace Kruševo omogućava upoznavanje grada i uživanje u obližnjim raznovrsnim aktivnostima u prirodi i zimskim sportovima, bez potrebe da se ide daleko.

Velika kongresna sala Hotela Montana Palace Kruševo sa 400 mesta je pogodna za uspešnu organizaciju raznovrsnih skupova ili poslovnih sastanaka.

Hotel Montana Palas poslužuje gostima izuzetno bogat i raznovrstan buffet doručak, koji zadovoljava sve ukuse i potrebe. Manji restoran Hotela Montana Palace poslužuje raznovrsne izuzetno ukusne tradicionalne specijalitete. Veći restoran Hotela Montana Palas ima 400 mesta i pogodan je za proslave i zabave, muzičke i folklorne nastupe ili nezaboravna venčanja.
Sadržaji hotela Montana Palace Kruševo : recepcija tokom 24 sata, bar, dnevne novine, nepušačke sobe, terasa, sobe za goste sa posebnim potrebama, lift, grejanje, prostor za odlaganje prtljaga, skijašnica, zabranjeno pušenje u svim javnim prostorima, restoran, bar,sunčana terasa, teretana, posluženje u sobi, bilijar, najam biciklova, škola skijanja i paraglajdinga, besplatan internet u svim javnim prostorima, parking.

SHARE IT: