Hotel Mogorjelo Čapljina

Hotel Mogorjelo u Čapljini je udoban hotel 4 zvezdice, smešten na samoj obali smaragdno zelene reke Neretve, kod mosta u Čapljini, koji predstavlja odličan izbor smeštaja turista, poslovnih gostiju i sportskih ekipa. Hotel Mogorjelo Čapljina pruža udoban smeštaj poslovnim gostima i turistima u svojih 41 lepo i moderno uređenih soba i apartmana, sa besplatnim bežičnim internetom, udobnim ležajevima i nameštajem, LCD TV-om, balkonom, prijatnim kupatilima sa tušem-kadom, fenom za kosu i toaletnim priborom.

Hotel Mogorjelo Čapljina ima prostrani à la carte restora sa otvorenom terasom i elegantni café bar u kojima se gostima poslužuje najkvalitetnija hrana i piće Hercegovine. Gosti takoše uživaju u svojim ukusnim obrocima na terasi, neposredno uz Reku Neretvu.

Konferencijska sala Hotela Mogorjelo Čapljina udobno prima 100 učesnika, a ukupan kapacitet je do 250 učesnika. Sala za kongrese je potpuno opremljena savremenom opremom i sadržajima za uspešnu organizaciju raznovrsnih skupova i događaja, kao i nezaboravnih venčanja – računar, projector, flip chart.

Recepcija Hotela Mogorjelo je tokom 24 sata na raspolaganju gostima za informacije i rezervacije lokalnih izleta, među kojima je veoma popularna vožnja kanua-kajaka na reci Trebižat, istraživanje prirode, posmatranje ptica i vožnja čamcem u Parku prirode Hutovo blato, piknik u blizini prekrasnog vodopada Kravice ili razgledanje jedinstvenih srednjovekovnih stećaka, koji su raštrkani na čitavom području Hercegovine i okolnih država. Gosti koji borave u Hotelu Mogorjelo Čapljina takođe posećuju čuveno svetilište Međugorje, udaljeno samo 9 km, idu na izlet u arheološko nalazište Morogjelo, kao i u prekrasan hercegovački gradić Počitelj – UNESCO znamenitost, sa posetom izvorišta reke Bune u Blagaju ili razgledanje Mostara, Dubrovnika ili Splita na prekrasnoj obali Jadrana. Od velikog značaja u jedinstveni srednjovekovni stećci – prekrasno isklesani kameni nadgrobni spomenici u okolini Ljubuškog, raspoređeni u 7 nekropola, gde je registrovano 241 primeraka ovih spomenika, koji istinski predstavljaju bogato kulturno nasleđe Hercegovine.

SHARE IT: