Hotel Minerva Bukurešt

Hotel Minerva Bukurešt

Hotel Minerva je udoban hotel 4 zvezdice u centru Bukurešta, idalan za prijatan boravak u Bukureštu poslovnih gostiju i turista, jer uživa odličan položaj u elegantnom rezidencijalnom delu Bukurešta, par koraka od turističkih znamenitosti i spomenika kulture, poslovnih centara, casino sadržaja i privrednih subjekata glavnog grada Rumunije. Smešten u blizini linija javnog prevoza – podzemna železnica, autobus, trolejbus, voz, expres linija sa direktnom vezom do aerodorma, Hotel Minerva pruža jednostavan pristup svim značajnim gradskim delovima i sadržajima Bukurešta.

Hotel Minerva Bukurešt je otvoren 1937. godine u prekrasnoj istorijskoj zgradi neoklasicističkog stila, a potpuno je obnovljen 2008. godine u turistički objekat kategorije 4 zvezdice. Hotel Minerva Bukurešt ima 140 udobnih nepušačkih soba i 5 apartmana, koji su organizovani u tipovima Standard i Superior 4 zvezdice, od jednokrevetnih soba do apartmana. Sobe i apartmani Hotela Minerva Bukurešt su opremljeni sadržajima za prijatan boravak – odvojenim ili prostranim king-size ležajevima i nameštajem od drveta, radnim stolom i stolicama, tepisima od zida do zida, klima uređajima sa termostatom, LCD TV-om, minibarom, elektronskim bravama i brzim internetom. Apartmani Hotela Minerva Bukurešt imaju 1 prostrani king-size ležaj i sofu, dnevni boravak, LCD TV 39 inča u obe sobe, aparat za pripremu kafe ili čaja, jacuzzi, papuče i udoban bade mantil, besplatan internet.

NAN-JING je bio prvi kineski restoran u Rumuniji. Zahvaljujući svojoj tradiciji od preko 30 godina u pripremi i posluženju kineskih i internacionalnih jela, restoran Nan-Jing je u Bukureštu poznat po širokom izboru vrhunskih jela i prijatnom ambijentu. Restoran takođe poslužuje vegetarijanska jela i jela prilagođena potrebama i zahtevima gostiju sa dijabetesom. Gostima Hotela Minerva je svakog jutra na raspolaganju veliki izbor svežeg povrća, sireva, mlečnih proizvoda, voća i poslastica za dobar i zdrav početak dana. Ukusna hrana i izbor odličnih napitaka – kafe i čaja, ljubazno osoblje i opuštena atmosfera doprinose odličnim utiscima gostiju.

Hotel Minerva Bukurešt omogućava uslove za uspešni događaj ili proslavu u samom hotelu. Svečana i potpuno opremljena sala Himalaja Hotela Minerva ima optimalni kapacitet od 124 sedišta i predstavlja odličan izbor za brojne nezaboravne događaje. Ovu kongresnu salu je moguće podeliti radi posebnih prostora za sastanke u dve sale – sale Maja i Hila. Stručno osoblje Hotela Minerva Bukurešt je na usluzi da doprinese očekivanom i zahtevanom uspehu skupa ili događaja. Mala sala Junona ima 15 sedišta.

Sadržaji i stručno osoblje Hotela Minerva Bukurešt su na raspolaganju 24 sata dnevno radi ispunjenja zahteva gostiju. Hotel Minerva pruža gostima širok izbor usluga i sadržaja: 140 standard i superior soba-apartmana; Kineski restoran, kontinentalni doručak, posluženje u sobi od 12,00 do 23,00; Spa & Welness Centar; Jacuzzi; teretana; sale za sastanke, usluge pranja i hemijskoh čišćenja; besplatan bežični internet u svim javnim prostorima hotela; Transferi do/od aerodroma; najam vozila, besplatan parking, poziv za buđenje i prostorija za odlaganje prtljaga.

SHARE IT: