Hotel Lavanda Kostanjica

Hotel Lavanda Kostanjica Kotor

Hotel Lavanda na obali je udoban originalan mediteranski hotel 3 zvezdice u Kostanjici – malom turističkom centru Boke Kotorske, sa mirnom privatnom izbetoniranom plažom opremljenom ležaljkama, suncobranima i uslugom posluženja pića, koji pruža udoban klimatizovan smeštaj sa bežičnim internetom i prekrasnim pogledom na čuvena bokeška ostrva Gospu od Škrpjela i Sveti Đorđe, Perast i Risan i bokokotorsko more. Hotel Lavanda Kostanjica je udaljen 1 km od Morinja, 7 km od Risna, 10 km od Perasta i oko 25 km od Kotora – UNESCO znamenitosti zaštićenog područja Kotora, 12 km od Tivta sa trajektom. Kostanjica je poznata po svojoj divljoj šljunkovitoj-peščanoj plaži, orkuženoj bujnom vegetacijom maslina i lovora, kao i brojnih izvora sa okolnih planina koji se spuštaju sa planina u more.

Svi nepušački apartmani Hotela Lavanda Kostanjica obuhvataju površinu oko 50 m2, a sobe oko 27 m2 i opremljeni su udobnim sadržajima za prijatan odmor na prekrasnom crnogorskom primorju : klima uređaj, podovi pokriveni pločicama i podnim oblogama, udobni posebni ili king size ležajevi, dnevni boravak sa prostorom za sedenje, potpuno opremljenja kuhinja sa trpezarijom, LCD TV sa satelitskim programima, besplatan bežični internet, kupatila sa tušem/kadom i toaletnim priborom. Neki apartmani Hotela Lavanda Kostanjica imaju balkone sa prekrasnim pogledom na more.

Restoran Hotela Lavanda Kostanjica poslužuje gostima bogat kontinentalni doručak i izvanredan izbor vrhunski ukusnih mediteranskih specijaliteta od sveže ribe i morskih plodova, kao i tradicionalne specijalitete Crne Gore, uz odabrana vina. Zdravi vegetarijanski meniji ili jela sa posebnim režimom ishrane su na raspolaganju po zahtevu gostiju Hotela Lavanda Kostanjica. Gostima posebno prijaju večeri na otvorenoj terasi uz nežnu muziku i mogućnost za ples.

Izleti brodom po Bokokotorskom zalivu ili sportovi na vodi – ronjenje, vožnja kajaka-kanua… su aktivnosti koje srdačni i prdusretljivi vlasnici Hotela Lavanda Kotanjica sa zadovoljstvom preporučuju svojim gostima. Glavna autobuska stanica je udaljena 500 metara od Hotela Lavanda Kostanjica, dok je udaljenost do trajekta Kamenari Lepetane oko 3 km. Transfer od-do aerodroma Tivat se može organizovati, uz doplatu. U Hotelu Lavanda Kostanjica je gostima koji dolaze kolima na raspolaganju besplatan parking.

Sadržaji Hotela Lavanda Kostanjica:nepušački smeštaj, klimatizacija i besplatan bežični internet u svim javnim prostorima, besplatan plaža sa plažnim sadržajima, posluženje u sobi – room service, prostor za odlaganje prtljaga, najam vozila, informacije i rezervacije lokalnih izleta i događaja, besplatan parking…

SHARE IT: