Hotel Millenium Palace Ohrid

Hotel Millenium Palace Ohrid

Hotel Millenium Ohrid je novi moderan i udoban hotel 4 zvezdice u Ohridu, u jugozapadnoj Makedoniji, na obali prekrasnog Ohridskog jezera, što omogućava pogled na jezero i istorijski deo grada sa čuvenom Samuilovom tvrđavom. Hotel Millenium Palace Ohrid je sagrađen u modernom stilu i otvoren prema suncu i plavetnilu neba i Ohridskog jezera, pa predstavlja dom daleko od kuće.  Hotel Millenium Palace Ohrid se nalazi na pešačkoj udaljenosti od istorijskog jezgra Ohrida, u kome posetioci mogu da upoznaju drevne spomenike, izvanredan noćni život, prekrasan pogled na Ohridsko jezero i posebno čaroban zalazak sunca,  u okruženu prirodnih i kulturnih znamenitosti, uz uživanje u plavetnilu i svetlucanju Ohridskog jezera, dokle se pruža pogled. Sve sobe Hotela Millenium Palace Ohrid su opremljene sadržajima koji omogućavaju udoban boravak u Ohridu tokom čitave godine : Color TV sa pay TV i kablovsim programima, internet (analogna konekija), mini bar, direktan telefon i sistem za buđenje, sistem za otkrivanje požara, automatski podešena klimatizacija, tuš ili Jacuzzi kada u apartmanima, brandirani toaletni pribor, fen za kosu, elektronske sigurnosne brave, balkon ili terasa.

Hotel Millenium Palace Ohrid ima restoran kapaciteta 190 mesta i 70 mesta na terasi, što omogućava odlične uslove za uspešnu organizaciju raznovrsnih skupova i događaja, kao što su gala događaji, raskošni banketi, koktel zabave ili prijemi. Doručak u Hotelu Millenium Palace je bogat buffet sa lokalnim i internacionalnim jelima. Pored ostalih sadržaja Hotela Millenium Palace Ohrid, gostima je na raspolaganju autentični makedonski ambijent vinskog podruma i bogat izbor domaćih vina, koji odlično prijaju uz dimljenu pršutu i pikantni sir. Posle duge i prijatne šetnje duž jezera, ova prijatna atmosfera ispunjava utisak iskrenog gostoprimstva Ohrida. Gostima je takođe na raspolaganju posluženje u sobi, besplatno korišćenje teretane, parkinga i sigurnosnog sefa na recepciji hotela.

Hotel Millenium Palace Ohrid ima odličan ugled lokacije za raznovrsne događaj, konferencije, međunarodne skupove, manje sastanke i promocije. Organizatorima je na raspolaganju 2 sale za sastanke, kapaciteta od po 120 mesta, sa prirodnim osvetlenjem. Spa i Wellness Centar Hotela Millenium Palace Ohrid obuhvata finsku saunu, tursko kupatilo (Hamam), teretanu i salu za masažu, gde su gostima na raspolaganju opuštajući trenuci tokom boravka ili odmora u Ohridu.

SHARE IT: