Hotel Michele Sarajevo

Hotel Michele Sarajevo

Hotel Michele je mali, udoban, porodični boutique hotel kategorije 4 zvezdice u mirnom delu Sarajeva, koji gostima pruža odlične uslove za upoznavanje ovog divnog grada, uz uživanje u elegantnom i luksuznom ambijentu i istovremenom doživljaju kao kod kuće. Hotel Michele Sarajevo se nalazi u maloj uzanoj sarajevkoj ulici, veoma tipičnoj za glavni grad Bosne i Hercegovine, par stotine metara od glavne pešačke zone i samo par minuta šetnje od čuvene Baščaršije – čuvenog istorijskog dela Sarajeva, kao i njegovih brojnih turističkih znamenitosti.

Hotel Michele Sarajevo pruža udoban smeštaj u 6 apartmana, 2 luksuzne sobe i 12 standard soba, koje odišu skladom udobnih i modernih sadržaja i tradicije. Sve sobe Hotela Michele Sarajevo su opremljene stilskim nameštajem, slikama čuvenih umetnika i detaljima koji se mogu pronaći u antikvatnicama, što pruža jedinstveno prijatan utisak gostiju i toplu atmosferu. Sobe su prostrane, udobne i moderne, sa istorijskim i pomalo ekstravagantnim uređenjem i sadržajima koji pruža udoban : udobni ležajevi i posteljina, osvetljenje, ogledala, potpuno opremljena i prostrana kupatila, LCD TV sa kablovskim programima, bežični internet, mini bar, klima uređaj, direktan telefon. Za udobnost gostiju su u apartmanima Hotela Michele na raspolaganju opremljene kuhinje, trpezarija i dnevni boravak. Neki apartmani Hotela Michele Sarajevo imaju dodatni prostor sa dve spavaće sobe, balkonom i baštom, što veoma doprinosi unapređenju doživljaja gostiju.

Osoblje Hotela Michele Sarajevo govori engleski jezik i predusredljivom ljubaznošću izlazi u susret zahtevima i željama gostiju. Otvoren 2006. godine, Hotel Michelle Sarajevo pruža visok kvalitet usluga i smeštaja, te je ugostio mnoge poznate goste koji su boravili u Sarajevu – Bono Vox sa porodicom, Richard Gere, Kevin Spacey, Morgan Freeman, Steve Buscemi, Terence Howard, Michael Moore, James Brolin, itd.

Sadržaji Hotela Michele Sarajevo : opremljena kuhinja, svakodnevno spremanje, usluge pranja, peglanja i čišćenja, slanje faxa, čuvanje dece, najam vozila, pokriveni i otvoreni parking, turističke informacije, turističko razgledanje Sarajeva i Bosne i Hercegovine….

SHARE IT: