Hotel BLVD 7 Plovdiv

Hotel BLVD 7 Plovdiv

Hotel Boulevard 7 – BLVD 7 Plovdiv /nekadašnji Hotel Metropol Plovdiv/ je moderan hotel 4 zvezdice u centru Plovdiva, u blizini Međunarodnog Sajma Plovdiv, trgovačkog Shopping centra i istorijskog jezgra Plovdiva, sa brojnim znamenitostima. Hotel Boulevard 7 – Hotel BLVD 7 Plovdiv pruža udoban smeštaj turistima i poslovnim gostima u svojih 38 moderno uređenih nepušačkih soba, od kojih je 5 soba luksuzno uređeno i nalazi se na nivou Club. Sobe Hotela Boulevard BLVD 7 Plovdiv su moderno uređene i opremljene udobnim sadržajima – parket podovi sa podlogama, klima uređaj, radni sto i stolice, LCD TV sa kablovskim programima, direktan telefon, bežični internet, udobna kupatila sa kadom ili tuš kabinom, fenom za kosu i toaletnim priborom. Neke sobe imaju balkone. Sobe Club nivoa Hotela Boulevard 7 – BLVD 7 u Plovdivu su luksuzno uređene i opremljene dodatnim sadržajima – besplatan korišćenje aparata za kafu ili čaj, pribor dobrodošlice, minibar, prostrani ili posebni ležajevi, soba Designed Club nivoa sa prostranim king size ležajem.

Gostima koji borave u Hotelu Boulevard BLVD 7 Plovdiv su u hotelskom holu na raspolaganju aparati za prodaju snack hrane i pića. U holu Hotela BLVD je takode modaran poslovni centar, a bežični internet pokriva ceo hotel BLVD 7 Plovdiv.

Sadržaji Hotela Boulevard BLVD 7 Plovdiv : recepcija 24/7, besplatni bežični internet, poslovni centar, prostor opremljen aparatima za snack hranu i piće, sigurnosni sef, prostor za odlaganje prtljaga, usluge transfera, najam vozila, usluge hemijskog čišćenja i peglanja, poziv za buđenje, soba za goste sa posebnim potrebama.

Plovdiv je drugi po veličini grad Bugarske, administrativni, privredni i obrazovni centar okruga Plovdiv, Marica i Rodopi, smešten u centralnom delu Gornje tračke doline, sa brojnim izvanrednim kulturno-istorijskim spomenicima i jedinstvenim znamenitostima.

SHARE IT: