Hotel Merkur Vrnjačka Banja

Hotel Merkur Vrnjačka Banja

Hotel “Merkur” Novi Vrnjačka Banja je poznata srpska zdravstvena institucija za prevenciju, dijagnostiku i lečenje bolesti digestivnih organa i dijabetesa u Vrnjačkoj Banji, kao i Nacionalni centar za dijabetes Srbije. Merkur Novi Hotel se nalazi u samom centru Vrnjačke Banje, pored poznatog vrnjačkog šetališta i prekrasnog parka. Iako smešten u samom centru Banje i u blizini svih važnih kulturnih, zabavnih i sportskih objekata, Merkur Novi je prevashodno oaza mira. U okviru objekta Merkur Novi se nalaze i Rimski izvor – Fons Romanus Akva wellness centar i Fitnes centar, namenjeni potpunom opuštanju i postizanju dobre kondicije.

Medicinske usluge ove ugledne zdravstvene ustanove obavlja stručni tim koga čini preko 50 lekara (većinom specijalisti i sub-specijalisti), oko stotinu iskusnog medicinskog pomoćnog osoblja i preko 180 stručnih saradnika. Merkur je samo savremeno opremljeno, međunarodno priznato lečilište, u kojem borbu za zdravlje uspešno vode udruženo i lekari i prirodni lekoviti faktori, zbog čega su rezultati u dijagnostici i lečenju bolesti organa za varenje, koštano-zglobnog sistema, kao i u prevenciji i lečenju dijabetesa – tako značajni. Sjajno mesto za sve one koji tragaju za relaksacijom, potpunim opuštanjem i revitalizacijom ili za fizičkim aktivnostima u preventivne svrhe, mesto u kojem se na mnogo čudesnih načina – budi zdravlje. Boravak u Vrnjačkoj Banji je  nezamisliv bez konzumacije njenih blagotvornih mineralnih voda. Obzirom na njihovo jedinstveno dejstvo na svaki organizam, potrebno je vode Vrnjačke Banje konzumirati pod nadzorom i savetom lekara.

Medicinski tretmani u Hotelu Merkur Novi Vrnjačka Banja : aromoterapija, laser terapija, hidroterapija, elektroterapija, magnetna terapija, fizikalna terapija, kavitacija, Peloid Centar, dijetalni tretmani sa posebnim režimom ishrane.

Zdravstvene usluge u Hotelu Merkur Novi su gostima i pacijentima na raspolaganju tokom 24 sata u svim medicinskim delovima, a smeštaj je obezbeđen u kapacitetu od preko 850 kreveta tokom čitave godine. Merkur-Milenium Hotel Vrnjačka Banja je najsavremeniji i najluksuzniji deo koji omogućava prijatan boravak svakom gostu, uz postojeće zdravstveno-rekreativne sadržaje, tretmane i pogodnosti : masaža, sauna, termalne kupke, termalne terapije, whirlpool bazen, zdravstveni centar, Akva centar, parking, uređen vrt.

Usluge Wellness i Spa Centra Rimski izvor – “Fons Romanus” Vrnjacka banja: kupanje u bazenu sa termomineralnom vodom, hidromasaža, Jacuzzzi kade i sauna drži organizam i duh u dobroj formi. Inovativna metoda radio talasima može nežno i efikasno da zategne kožu na licu, vratu, rukama, stomaku i butinama, kao i da reši problem celulita i masnih naslaga. Postupak je jednostavan, bezbolan i potpuno bezbedan. RT svojim toplotnim efektom izazivaju sintezu novog kolagena i elastina, što dovodi do momentalnog zatezanja kože, a efekat liftinga vidi se odmah posle prvog tretmana. Solarijum, parne kupke, saune – finska i infracrvena, Knajpov potok, slana pećina, tepidarijum, više od 20 vrsta ručnih masaža i veliki izbor tretmana lica i očiju…

SHARE IT: