Hotel Meridian Boljarski Veliko Trnovo

Hotel Meridian Boljarski Veliko Trnovo

Hotel Meridian Bolyarski je udoban hotel 4 zvezdice koji ima odličan položaj u centru istorijskog jezgra Velikog Trnova, nedaleko od najznačajnijih istorijskih i kulturnih znamenitosti i raznovrsnih restorana i barova ovog zanimljivog grada. Hotel Meridian Boyarski Veliko Trnovo odlikuje jedinstvena arhitektura, sa 15 spratova koji se u obliku amfiteatra spuštaju od ljupke ulice Gurko – glavne ulice centra Velikog Trnova, što posetiocima omugućava brzi i jednostavni prilaz centru grada i uživanje u njegovim lepotama i brojnim kulturno-istorijskim znamenitostima.

Hotel Bolyarski Veliko Trnovo ima 57 elegantno uređenih, nepušačkih jednokrevetnih i dvokrevetnih soba, 3 studio apartmana, 7 apartmana i 2 VIP apartmana, sa prekrasnim pogledom na istorijsko jezgro Velikog Trnova i reku Jantru. Sobe Hotela Boyarski u Velikom Tarnovu su opremljene u pastelnim bojama, usklađenih nijansi žute, nežno zelene, braon i crvene boje. Svaka soba Hotela Meridian Boyarski Veliko Trnovo je opremljena samostalnim podešavanjem klima uređaja, TV-om sa satelitskim programima, mini barom, direktnim telefonom i besplatnim internetom.

Sportsko-rekreativni sadržaji hotela Boyarski Veliko Trnovo obuhvataju brojne sadržaje za udoban boravak: zatvoreni bazen, Jacuzzi, dve saune, tursko parno kupatilo,  Solarium, traditionalnu i posebnu masažu, akupunkturu i akupresuru….

SHARE IT: