Hotel Mediteran Beach Resort Bečići

Hotel Mediteran Beach Resort Bečići

Hotel Mediteran Wellness & SPA Confrence Centre Bečići i Aqua Park predstavljaju udoban i sadržajan ugostiteljsko-turistički objekat 4 zvezdice u poznatom turističkom centru Bečići, na samoj obali azurno plavog Jadrana, 2 km od starog grada Budve i 5 km od Svetog Stefana. Na samo 100 metara udaljenosti od hotela Mediteran Beach Resort je predivna bečićka peščana plaža sa ležaljkama i suncobranima, koja je 1935. godine dobila Grand Prix nagradu kao najlepša peščana plaža Mediterana. 150 metara ove plaže pripada hotelu Mediteran i namenjena je isključivo gostima hotela uz korišćenje pedalina, sandolina i drugih rekreativnih rekvizita. Boravak na plaži hotela Mediteran Beach Resort u Bečićima upotpunjen je različitim programima zabave, a jedan deo je posebno osmišljen za decu, kojoj su na raspolaganju igralište i dečiji animatori. Ime hotela govori o autentičnosti, harmoniji, egzotičnosti koju poseduje i osigurava nezaboravne trenutke provedene u toplom zagrljaju mirisnog Mediterana.
Hotel Mediteran Beach Resort Bečići ima 547 ležaja u udobnih 230 soba, opremljenih najvišim međunarodnim standardima, koji ispunjavaju potrebe, očekivanja i želje poslovnih gostiju, učesnika konferencija ili skupova i turista. Sve sobe Hotela Mediteran Beach Resort Bečići su opremljene prostranim ležajevima, sa antialergijskim dušecima i prekrivačima otpornim na vatru, kupatilima sa kadom ili tuš kabinom, bade mantilima i papučama, klima uređajem, mini barom, sefom, kablovskim LCD TV-om, direktnom telefonskom linijom, internet pristupom, fenom za kosu, block-out zavesama za zatamnjivanje, antialergijskim prekrivačima otpornim na vatru, terasama.
Kongresni i multimedijalni centar Mediteran Beach Resort Bečići sa ukupno 1300 mesta postavlja nove standarde u MICE ponudi Crne Gore. Kongresni centar hotela Mediteran Bečići na dve etaže obuhvata nekoliko različitih konferencijskih sala – amfiteatar dvoranu sa 400 mesta, 3 sale po 150, 250 i 350 mesta, 4 sale sa po 10-30 mesta, kabine za prevodioce, novinare i komentatore, ekskluzivni foaje sa kafe barom, VIP salu, salu za bioskopske projekcije i pozorišne predstave, kancelarije, propratne sadržaje (garderobu, svlačionice, toalete…). Kongresni Centar je višenamenskog karaktera – konferencije, seminari, pozorišne predstave, bioskopske projekcije, modne revije, koncerti… Kongresni centar hotela Mediteran Beach Resort Bečići je opremljen najsavremenijim sistemima audio i video komunikacije, satelitskom vezom i mogućnošću ostvarivanja konferencijskog video linka sa bilo kojom tačkom na planeti. Tehnički je omogućeno da se po potrebi kongresni centar pretvori u savremeni filmski studio. Površina kongresnog centra Mediteran Bečići je cca 2000 m², koji zahvaljujući svojim sadržajima za uspešnu realizaciju raznovrsnih konferencijskih i drugih događaja, predstavlja jedinstveno zdanje ovog tipa u Crnoj Gori.
Masažni centar Wellness i Spa Centra hotela Mediteran Beach Resort Bečići raspolaže sa šest specijalizovanih i posebno opremljenih prostorija u kojima posetioci mogu da se prepuste čarima više od 20 različitih vrsta masaža, među kojima je Montenegro-Mediteran masaža – prvi nacionalni wellness brand, stvoren u hotelu Mediteran. Na prostoru od 1600 m² Wellness & Spa Centra hotela Mediteran su zatvoreni bazen sa 2 whirlpoola, 2 jakuzzija, više hidromasažnih kada i kabina, talasoterapija, saune (infracrvena, finska, ruska, za žene, za muškarce, tursko kupatilo), solarijum (vertikalni i horizontalni), kozmetički salon, fitnes centar, koktel bar, tuševi, toaleti i svlačionice sa kasetama.
Sadžaji hotel Mediteran Beach Resort Bečići – pansionski „Kristalni” restoran sa 600 mesta, A la carte restoran „Amfora” sa 100 mesta, Kafeterija „Opera” sa 120 mesta, plažni restoran-pizzeria „Azzurro” sa 300 mesta, Loby bar „Akvarius”, 100 mesta, dve restoranske bašte sa 200 mesta, noćni klub/ kabare „Laguna” sa 200 mesta, Wellness & Spa centar Mediteran, kozmetički salon, frizerski salon, Aqua park Mediteran, koji radi od 15. juna do 15. septembra, kapaciteta 1000 posetilaca, sa 6 bazena, 10 tobogana, brzom rekom, 3 ugostiteljska objekta, platoima za sunčanje, fontanama, zelenom oazom i brojnim iznenađenjima koja čine odmor nezaboravnim, otvoreni bazen sa whirpool-om, dečijim bazenom, fontanama, rekom i ribnjakom, umetnička galerija, TV sala, teretana, rent a car služba, garaže sa parking prostorom (površine 3400 m2, 130 vozila, video nadzor i obezbeđenje 24 h dnevno).

SHARE IT: