Hotel Mark Beograd

Hotel Mark Beograd

Hotel Mark Hotel je novi, moderan i udoban hotel 4 zvezdice u centru Beograda, nedavno sagrađen i uređen po najvišim pravilima ugostiteljstva i međunarodnim standardima hotelijerstva u cilju izvanrednog kvaliteta usluge. Hotel Mark Hotel Beograd obuhvata savremeni stil, jasne linije i toplu atmosferu unutrašnjeg uređenja.

Smešten u centru srpske prestonice, Hotel Mark Beograd se ponosi visokim kvalitetom usluga i odličnim položajem, izuzetno pogodnim za poslovne goste i turiste. Nudeći svojim gostima lično posvećenu uslugu, Hotel Mark Beograd ispunjava svaku želju gostiju, njihove potrebe i očekivanja, pružajući gostoprimstvo i podršku tokom boravka u Beogradu. Najbliže okruženje je Palata Beograda, smeštena na raskrsnici ulica Kralja Milana i Resavske i Masarikove.

Hotel Mark Beograd se nalazi na tromeđi opština Savski Venac, Vračar i Stari Grad; samo kratke šetnje od Jugoslovenskog dramskog pozorišta koji ima repertoar koji obuhvata sve od svetski poznatih klasica do avangardnih drama. U neposrednoj blizini su Crkva Svetog Marka i Hram Svetog Save, druga na svetu najveća pravoslavna svetinja. Hotel Mark Beograd je smešten u blizini Trga Slavije sa fontanom, kao i na glavnim beogradskim centralnim bulevarima. Glavna pešačka trgovačka zona Knez Mihalove ulice je udaljena samo 10 minuta šetnje, dok se za 20 minuta stiže automobilom od-do aerodroma Nikola Tesla. Prilaz sa autoputa E-75 je udaljen samo 2 km, što čini prilaz Hotelu Mark jesnostavno dostupnim za svaku vrstu prevoza. Okružen najznačajnijim vladinim I državnim institucijama, ambasadama i privrednim komorama sa jedne strane, kao i prekrasnim turističkim znamenitostima Beograda /Muzejem Nikole Tesle, Hramom Svetog Save I drugima/, lepo uređenim parkovima, brojnim restoranima, klubovima I muzejima Beograda, sa druge strane, Hotel Mark je izuzetno prilagođenog položaja za sve potrebe gostiju u Beogradu.

Moderno uređenje i osvetljenje, zidovi prekriveni tapetama i udobne podne obloge od zida do zida, LCD TV sa kablovnim programima, telefon, besplatan internet, minibar, sigurnosni sef, klima uređaj, pegla i potpuno opremljeno luksuzno kupatilo sa fenom za kosu, peškirima i hotelskom kozmetikom, čini smeđtaj u 53 sobe Hotela Mark izvanrednim izborom klijenata i gostiju koji žele da dožive jedinstveno uživanje smeštaja. Superior sobe Hotela Mark Beograd su prosečne veličine 25 m2 i opremljene su udobnim King Size ležajem ili sa dva posebna ležaja, što odgovara boravku jedne ili dve osobe. Trokrevetne sobe imaju prosečnu veličinu od 28 m2 i king Size ležajeve sa posebnim ležajevima ili 3 posebna ležaja, što je odgovarajući smeštaj za 3 osobe. Apartmani Hotela Mark u Beogradu su prosečne veličine od 35 do 40 m2 i opremjeni su velikim King Size ležajevima i sofa ležajevima, što odgovara boravku do 4 osoba.  Standard sobe Hotela Mark su prosečne površine od 20 m2, opremljeni Queen Size ležajem koji je pogodan za boravak 1 ili 2 osobe. Premium apartman ima ležaj veličine 180×200 cm koji pruža miran san svakom gostu. Takođe, Premium apartman je opremljen masažnom Jacuzzi kadom koja pruža opuštanje posle napornog dana.

Restoran Hotela Mark Beograd je organizovan za pruži suptilne i jedinstvene ukuse i mirise najboljih međunarodnih i lokalnih specijaliteta, izuzetno mesto za uživanje u kvalitetno ukusnoj hrani i prijatnoj i opuštajućoj atmosferi u centru Beograda.

Hotel Mark Beograde omogućava klijentima najsavremeniju audio i vizuelnu opremu koja je neophodna organizacionom operativnom uspehu i odličnim radnim uslovima poslovnog skupa ili događaja. Pored moderne sale za sastanke Hotela Mark Beograd, na raspolaganju gostima je bogat izbor posluženja hrane i pica, koji zadovoljava raznovrsne ukuse i potrebe – sastanka, korporativnog događaja, rođendana, godišnjice ili druge vrste proslave – kojim se u hotelu Mark u dva prostora značajno obeležavaju nezaboravni i jedinstveni poslovni ili privatni skupovi i događaji. Mlada i posvećena ekipa Hotela Mark Beograd je na usluzi da učini boravak u Beograd najefikasnijim i nezaboravnim iskustvom.

SHARE IT: