Hotel Marinela Sofija

Hotel Marinela je luksuzni poslovni hotel 5 zvezdica u Sofiji je projektovao legendarski japanski arhitekta Kisho Kurokawa i danas pripada sasvim upečatljivim građevinama Sofije. Takozvani Japanski vrt je nastao po modelu vrts sa tradicijom od 400 godina Hotela New Otani u Tokiju. U miru hlada Japanskog vrta se može uživati u raskošnoj raznovrsnosti flore i faune. Smešten u zelenoj zoni bugarske metropole, Hotel Marinela u Sofiji uživa pogled na noćnja svetla Sofije ili lepotu planine Vitoše. Hotel Marinela Sofija je jedinstveni hotel na Balkanu u kome svaki gost može da izbegne gradsku gužvu, iako se nalazi u centru glavnog grada Bugarske. Jedinstveni japanski vrt je pogodan za opuštanje ili razmišljanje. Smešten na udaljenosti od samo 20 minuta vožnje od Aeodroma u Sofiji, nedavno potpuno obnovljen i preprojektovan Hotel Marinela ima unutrašnji bazen, 6 restorana, 4 bara, teretanu i prekrasan pogled na grad ili planinu. Unutrašnjost Hotela Marinela u Sofiji usklađuje tradiciju sa udobnošću novog i savremenog dizajna. Podzemna stanica James Bourchier e nalazi na 300 metara, dok se do centra Sofije stiže šetnjom od 10 minuta. Do ski centra i staza na Vitoši se stiže za 20 minuta vožnje.

Hotel Marinela Sofija se nalazi za površini od 30.000 m2 i pruža smeštaj u 442 sobe i apartmana, ukljućujući najveći Predsednički apartman u Bugarskoj. Svaka Deluxe soba i Junior apartman ima samostalno podešavanje klima uređaja i grejanja, LCD TV sa kablovskim-satelitskim programima, besplatan bežični internet i po zahtevu savremeni sistem zabave – video i muzičku opremu. Luksuzno kupatilo je opremljeno kadom, tušem, toaletnim priborom i fenom za kosu, kao i bade mantilima i papučama. Zahvaljujući svojim luksuznim sadržajima, Hotel Marinela u Sofiji može zadovoljiti najzahtevnije ukuse, potrebe i zahteve gostiju, kojima je na raspolaganju izbor sobe sa pogledom na snegom prekrivenu planinu Vitošu, svetla glavnog grada ili gradski apartman se tokom čitave godine uživa u prekrasnom zelenilu japanskog vrta. Gosti koji borave u Hotelu Marinela Sofija se mogu preopustiti udobnosti prostranih VIP apartmana, dok im se pod nogama pruža grad Sofija. Sadržaji i oprema soba Hotela Marinela Sofia : besplatan brzi bežični internet, prekrasan pogled na Vitošu i grad, 24 sata posluženje u sobi – room service, usluge pranja i hemijskog čišćenja, mini bar, sigurnosni sef, samostalno podešavanje klima uređaja.

Jedna od najvećih prednosti Hotela Marinela Sofija je centar Exhibition Forum Events, koji predstavlja najsavremeniji višenamenski poslovni prostor u Sofiji, pogodan za organizaciju velikih corporativnih događaja, izložbi, koncerata, venčanja, prezentacija i balova, jer može da primi do 2000 učesnika. Exhibition Forum Events Centar je opremljen svim sadržajima i opremom, kao što su kuhinje za privatne namene, vrhunska usluga i raznovrsne mogućnosti organizacije privatnih ili javnih događaja, budući da ima najsavremeniji i najprofesionalniji audio sistem i svetla, kao i stručnu ekipu koja jedino može pružiti uspešnu organizaciju tako zahtevnih skupova i jedinstvenih događaja. Centar Exhibition Forum Events u Sofiji ima još 13 drugih sala za sastanke, najveću balsku i konferenciju dvoranu u glavnom gradu Bugarske i prekrasnu salu na vrhu Hotela Marinela, odakle se pruža veličanstvena panorama Sofije. Usluge posebne brige o učesnicima i posetiocima skupova su stalno dostupne, kao i poslovni centar. Novootvoreni prostor Executive Lounge se nalazi na 19. spratu Hotela Marinela, gde gosti uživaju u pogledu, uz lagano posluženje i veliki izbor pića.

Gosti koji borave u Hotel Marinela u Sofiji imaju na raspolaganju 6 vrhunskih restorana, koji poslužuju izvanrednu hranu svih svetskih kuhinja, 4 bara sa izborom viskija, kao i prijatni VIP prostor. Gosti pijuckaju svoju omiljenu mirisnu kafu na sunčanoj terasi Sakura Lobby bara ili probaju jedinstvene ukuse jela koje u restoranu Ambassador priprema poznati kuvar Andrey Stoilov. Gosti takođe mogu uživati u svežoj ribi u restoranu Captain Cook ili sušiju u restoranu Happy Sushi ili drugim jelima i specijalitetima u restoranu Panorama, ili probati poslastice iz Candy Bara ili elegantne koktele u baru Marionette Bar & Dinner, uz mogućnost divne večeri u klubu Megami. Hotel Marinela Sofija svakom poznavaocu i lubitelju duvana pruža izbor cigara, kao i veliki izbor viskija ili najkvalitetnijih vina iz čitavog sveta.

Savremena teretana Hotela Marinela u Sofiji obuhvata veliki zatvoreni bazen u Klubu zdravlja 360, sunčanu zonu i sale sa masažu. Vežbe joge i istezanja su takođe gostima hotela na raspolaganju. Prostrani salon lepote Nushi pruža tretmane za negu lica i tela, terapije masaža, manikir i pedikir i brandirane butike. Tu je i Vitamin bar sa velikim izborom osvežavajućih i energetskih pića.

 

SHARE IT: