Hotel Malak Regency Sarajevo

Hotel Malak Regency Sarajevo

Uživajte u jedinstvenim zadovoljstvima luksuznog i modernog hotela 5 zvezdice Malak Regency Sarajevo i sačuvajte svoje dragocene uspomene posebnog gostoprimstva i topline lokalnog stanovništva i glavnog grada Bosne i Hercegovine. Hotel Malak Regency Sarajevo ima 174 elegantnih soba i apartmana koji su uređeni sa posebnom pažnjom i opremljeni elegantnim detaljima i sadržajima koji poslovnim gostima i turistima pružaju potpunu udobnost i prekrasan pogled na reku Miljacku ili okolne olimpijske planine.

Gosti mogu da odaberu svoj smeštaj u Hotelu Malak Regency Sarajevo među 5 tipova-vrsta soba: Regency soba (39 m2), Premium soba (37 m2), Deluxe soba (33 m2), Elegance soba (29 m2) i Classic soba (27 m2). Postoji mogućnost uživanja gostiju u dodatnom prostoru povezivanjem dve sobe Regency tipa. Gosti koji borave u Hotelu Malak Regency Sarajevo mogu odabrati boravak na najvišem spratu u Royal apartmanu površine 100 m2, koji pruža eleganciju, prostor i udobnost. Smešten na vrhu hotela, ovaj apartman pruža zadovoljstvo prekrasnog pogleda na reku i sarajevske planine. Royal apartman Hotela Malak Regency Sarajevo ima spavaću sobu sa udobnim prostranim ležajem veličine 200×200 cm, dnevni boravak-trpezariju koja je i prostor za sastanke, mini bar, 50 inca full HD TV, IPTV sistem sa mnoštvom kanala, klima uređaj, sigurnosni sef veličine računara, kozmetički sto, kupatilo sa Jacuzzi kadom, drugo kupatilo sa tuš kabinom i toaletom, orgtačima i papučama i fenom za kosu, ogledalo za šminkanje-brijanje, telefon, zvučni sistem, aparat za kafu, besplatan WiFi. Prostranost Deluxe apartmana i dragocena privatnost upotpunjeni su pogledom na zelenilo olimpijskih planina Sarajeva. Deluxe Apartman Hotela Malak Regency se sastoji od dnevnog boravka, elegantne spavaće sobe i odvojenog kupatila sa toaletom, minimalne veličine 66 m2.

Bilo da gosti odaberu svoj obrok u restoranu, bistrou – brzog jela ili posluženje u Kafeu Orient, svaki izbor je odlična odluka.  Svakog jutra gosti uživaju u bogatom buffet doručku u restoranu, sa pripremom željenog jela pred očima gostiju. Šef kuhinje i njegova ekipa pripremaju širok izbor vrhunski kvalitetnih internacionalnih jela, uz mnogo mašte i prijatan ambijent i odličnu uslugu Hotela Malak Regency Sarajevo.

Beauty by Malak je salon lepote i frizerski salon Hotela Malak Regency u kome se poštuje lepota. Salon lepote Malak Regency obuhvata frizerski salon za muškarce i žene. Takođe, Salon lepote nudi gostima više od 38 najsavremenijih kozmetičkih usluga i tretmana lica, tela i dodatnih tretmana, za koje se koristi najkvalitetnija oprema.

Gosti koji borave u Hotelu Malak Regency Sarajevo se mogu opustiti i uživati u turskom kupatilu ili finskoj sauni. Jedinstvena wellness ponuda obuhvata veliki izbor luksuznih tretmana i spa sadržaja i rituala. Iskusni terapeuti su na usluzi gostima da preporuče odgovarajući tretman prema potrebama i željama gostiju, radi potpunog zadovoljstva i uživanja tela i duha. Gosti takođe mogu nadoknaditi svoju energiju u teretani ili plivati u velikom bazenu. Uz opuštajući pogled na reku, teretana je opremljenanajsavremenijom opremom, a posle vežbanja sledi topla kupka zatvorenog bazena, čemu dodatno doprinosi prijatan panoramski pogled.

Jedinstveni prostor u Sarajevu i čitavog državi je višenamenska sala Malak, površine 600 m2, koja može da primi do 500 učesnika događaja ili skupa u raznovrsnim oblicima potavke, sa posebnim teleskopskim prostorom sa 200 mesta. Ukoliko se planira veliki skup rasporeda-tipa sedenja pozorišta, kongresna sala Malak je odličan izbor koji će najbolje ispuniti potrebe i namenu. Višenamenska Sportska hala Malak Regency Sarajevo je izgrađena po najsavremenijem sportskom konceptu i standardima. Sala ima preko 600 m2 površine, sa mogućnosti podešavanja za potrebe različitih sportskih događaja – košarke, futsala, rukometa, odbojke, badmingtona, gimnastičkih događaja, stonog tenisa i drugih sportova. Hala 1 je opremljena sportskim parketom, savremenom i ekološkom rasvetom, klimatizacijom, pokretnim golovima i standovima, ekranima, opremom…

Sarajevo je jedan od najzanimljivih i istorijski značajnih mesta čitave Evrope. Ovaj prekrasan i primamljiv grad leži na Miljacki, u dolini između Olimpijskih planina. Sarajevo je arhitektonska i prirodna lepota, jedinstveno blago u srcu Evripe. Divni parkovi Ilidže, pešačke staze i izvor reke Bosne u podnožju planine Igman predstavljaju najlepši deo Sarajeva. Samo 10 km od centra grada, ovo je poznata oaza mira i odličan izbor bega iz gradske vreve i buke.

SHARE IT: