Hotel Majestic Beograd

Hotel Majestic Beograd

Hotel “Majestic” je hotel kategorije 4 zvezdice, smešten u najužem centru Beograda, tako da uživa izuzetan položaj, iz koga gosti sa lakoćom šetaju do obližnjeg trga i brojnih kafića, restorana i kulturno-istorijskih znamenitosti Beograda. U neposrednoj blizini Hotela Majestic Beograd je Knez Mihajlova ulica – poznati pešački i trgovački centar Beograda i sve najvažnije turističke znamenitosti i institucije Beograda i Srbije.

Hotel “Majestic” Beograd obezbeđuje udoban smestaj i besplatan bežični Internet, a gostima je na raspolaganju osoblje sa znanjem više jezika. Hotel “Majestic” Beograd raspolaže smeštajnim kapacitetom od 88 prijatno uređenih i udobnih soba, uključujući 7 prostranih apartmana. Sve sobe hotela “Majestic” Beograd su elegantno opremljene, sa modernim kupatilom, klima uređajem, minibarom, direktnom telefonskom linijom i kablovskom TV, sa satelitskim kanalima. Neke od soba Hotela Majestic Beograd imaju terase.

Hotel “Majestic” Beograd nudi bogat doručak i raznovrsni izbor ukusnih domaćih i međunarodnih specijaliteta u svom restoranu. Hotel “Majestic” Beograd ima i kafe i nedavno obnovljenu i potpuno opremljenu salu za sastanka sa 150 mesta, pogodnu za organizaciju semirana, sastanaka i drugih vrsta skupova i događaja. Kalemegdanska tvrđava je udaljena oko 500 metara od hotela Majestic Beograd. Do starog boemskog kvarta Beograda – Skadarlije se stiže laganom šetnjom u trajanju od 5 minuta. Mnoge stanice javnog prevoza su u neposrednoj blizini Hotela Majestic. Tokom vrelih letnjih meseci goste čeka osveženje u bašti hotela Majestic, koja ima kapacitet 100 mesta. Smeštena je ispred ulaza u hotel i zaklonjena od gužve i gradske vreve. Za goste koji dođu u hotel Majestic Beograd sopstvenim vozilom, omogućeno je korišćenje sopstvene garaže hotela “Majestic “- kapacitet 16 vozila – ulaz iz ulice Maršala Birjuzova.

Obližnja zanimljiva mesta: Kalemegdanska tvrđava, Hram Svetog Save, Saborna crkva, Konak Knjeginje Ljubice, boemska četvrt Skadarlija, Park Košutnjak, Muzej Nikole Tesle, Etnografski Muzej, stari deo Zemuna, Dunavsko šetaliste, arheološko nalaziste Vinča, Kraljevski kompleks Oplenac, fruškogorski manastiri, arheološko nalaziste Viminacijum, rekreativni centar Ada Ciganlija, belocrkvanska jezera…

 

SHARE IT: