Hotel Liepzig Plovdiv

Hotel Leipzig Plovdiv

Čuveni Hotel Leipzig u Plovdivu, 4 zvezdice dočekuje svoje goste u potpuno obnovljenoj atmosferi i pozitivnim osećanjima urbanog okruženja. Hotel “Leipzig” je moderan luksuzni hotel u Plovdivu koga odlikuje kvalitetan nameštaj i sadržaji, koji su odličan izbor za boravak savremenih poslovnih gostiju i turista. Hotel  Leipzig se nalazi u obnovljenom kompleksu u podnožju Bunardžika – jednog od brda Plovdiva, među nekoliko glavnih saobraćajnica i 930 stepenica od glavne ulice u Plovdivu. Iz hotela Leipzig Plovdiv se za par minuta stiže do gradskih i opštinskih institucija, banaka, tržnih centara i mesta zabave, glavnog trga. Hotel Leipzig nije daleko od Međunarodnog Sajma Plovdiv i Arheološkog rezervata “Drevni Plovdiv”.

Sobe i apartmani hotela Leipzig Plovdiv svojom elegancijom, stilom, luksuzom i brižljivo odabranim detaljima izgledaju privlačno, kao i zahvaljujući bojama, nameštaju, prekrivačima i oblogama i osvetljenjem, koje se ističe svojom jedinstvenošću. Hotel Leipzig u Plovdivu ima luksuzni “Executive” apartman, 2 druga apartmana tipa “Deluxe”, 8 Business apartmana i 52 Deluxe soba, od kojih je 19 jednokrevetnih, 8 dvokrevetnih i 25 superior soba. Sve smeštajne jedinice hotela Leipzig u Plovdivu imaju modernu opremu i sadržaje – elektronska brava, samostalno podešavanje klimatizacije, LCD TV sa satelitskim programima, besplatan internet, direktan telefon, elektronski sef, mini bar. Kupatila su opremljena kadama, dok apartmani imaju jacuzzi sa tušem. Svaka soba ima fen za kosu, kozmetičko ogledalo i telefon u kupatilu, sa zvučnicima. Gostima je obezbeđen miran i prijatan boravak, jer su vrata sa špijunkama, a pored kade se nalazi kabl za alarm u slučaju određenih situacija. Svaki od 8 Business apartmana Hotela Leipzig Plovdiv omogućava prekrasan pogled na tipične boje Plovdiva – mrku i zelenu, usklađenu sa belom i terakota bojtama urbanog pejsaža. Visoke crno-bele lampe ili narandžaste abstrakcije Juan Mirò zalazećeg sunca ili oblika dijamanta dominiraju unutrašnjim uređenjem apartmana i pružaju gostima izuzetan odmor. Udobni ležajevi su veličine 180×200, dok je dnevni boravak opremljen tapaciranim nameštajem i stočićem. Luksuzna oprema 2 Deluxe apartmana Hotela Leipzig je takođe impresivna, jer gostima pruža omamljujući osećaj divne panorame sa 11. sprata hotela. Deluxe apartmani odišu jedinstvenom elegancijom i posebnim stilom potrebnim savremenom čoveku. Svaki detalj je prilagođen udobnosti – ležaj /180×200/, prijatan dnevni boravak sa tapaciranim nameštajem, stočićem i kuhinjicom, sa barom, barskim stolicama, kupatilom sa jacuzzijem…

Hotel Liepzig Plovdiv nudi smeštaj u 19 jednokrevetnih Deluxe soba sa divnim pogledom na centar grada i veličanstvena brda koja okružuju Plovdiv. Sve sobe Hotela Leipzig imaju posebno uređenu unutrašnjost, ukrašenu detaljima zidnih obloga, jedinstvenog osvetljenja, koji omogućavaju prijatnu atmosferu i potpunu udobnost : ležaj dimenzija /144×200/, uz fotelju, pisaći sto i kupatilo sa kadom, toaletom, brojnim korisnim priborom. Hotel Leipzig Plovdiv ima 8 dvokrevetnih soba, u kojima gosti uživaju u udobnosti i privlačnom pogledu kroz prozor. Različito i ekstravagantno uređenje daju bajkovit utisak, koji upotpunjuje prijatan pogled sa prozora i ležajevi veličine 100×200, koji se mogu spojiti po potrebi, pisaći sto i modernistička fotelja. Kupatila su opremljena kadama i toaletom u “Art Nouveau” stilu. Potencijal 25 Superior soba spaja svevremeno sa modernim stilom, jer pogled posetioca odmah privlači zelenilo brda Plovdiva, crveni krovovi i gradski centar, koji odiše urbanom užurbanošću. Unutrašnji detalji uređenja i udoban nameštaj pretvaraju boravak u prijatno iskustvo – srebrne i zlataste nijanse, usklađene sa narandžastom i ljubičastom, koje gosti mogu odabrati po želji. Superior sobe imaju dva ležaja dimenzija 100×200, koji se mogu razdvojiti ili spojiti, dnevni boravak sa sofom i kupatilo sa kadom i toaletom, uz prateće moderne toaletne pribore.

Executive apartman je najbolji apartman modernog hotela Leipzig, koji je izuzetno impresivan, elegantan i najprostraniji od svih smeštajnih jedinica, površine 80 m2 i na najvišem – 11. spratu hotela. Iz ovog apartmana gosti dostižu visinu najviših krovova zgrada i drevnog i modernog Plovdiva, što je visina prekrasnih brda Plovdiva. Gostima koji borave u apartmanu Executive se na svakom koraku i detalju omogućava najviši nivo udobnosti koji boravak gostima pretvara u bajkovito iskustvo. Uređenje apartmana je umetničko i prevazilazi očekivanja i podstiče maštu gostiju. Velika lala iza ležaja, veličine 180×200 utiče na romantične i strastvene snove, sa noćnih lampi se svetlost preliva sa tavanice kao u nestvarnom filmu. Dnevni boravak je modernog stila, opremljen sofom i tapaciranim nameštajem, koji odiše istančanim ukusom. Kuhinjica sa stolom i šest stolica pruža osećaj „dolaska na planetu“, a poslovni deo radne sobe ima i prostor za odmor, sa ležajem veličine 100×200, nagoveštavaju činjenicu da je „vreme novac“. Međutim, u kupatilu je jacuzzi, sa tušem i saunom, soba za masažu, u kojoj voda šapuće – odmor, odmor, odmor !

Konferencijski prostori Hotela Leipzig u Plovdivu daju uslove za uspešnu organizaciju raznovrsnih događaga, zahvaljujući visokom kvalitetu usluga i raznovrsnim i potpuno opremljenim salama za sastanke, koje su na raspolaganju organizatorima : Sala Mendelssohn – do 200 mesta, Sala Bach – do 60 mesta, Sala Goethe – do 16 mesta, Sala Wagner – do 40 mesta, sala Schuman – do 40 mesta i Sala Schiller – do 16 mesta.

Sadržaji hotela Leipzig Plovdiv : restoran, bar, doručak u sobi, restoran (à-la-carte), planinarenje, sauna, fitnes centar, masaža, kazino, noćni klub /DJ, posluga u sobi (room service), iznajmljivanje automobila, usluga prevoza (uz doplatu), usluga prevoza od/do aerodroma (uz doplatu), recepcija koja radi non-stop, menjačnica, turistički desk, ostava za prtljag, usluga pranja veša, hemijsko čišćenje, usluga peglanja, prostorije za sastanke i bankete, poslovni centar, faks/fotokopiranje, frizerski/kozmetički salon, VIP soba, apartman za mladence, dnevna štampa, sef, lift, zvučno izolovane sobe, grejanje, zabranjeno pušenje u celom objektu, parking.

SHARE IT: