Hotel Leotar Trebinje

Hotel Leotar Trebinje

Nedavno obnovljen hotel Leotar u Trebinju, kateogrije 4 zvezdice, izgrađen je u prepoznatljivom mediteranskom stilu sredinom 20. veka radi poštovanja tradicije, običaja i gostoprimstva, te i danas obezbeđuje luksuzan boravak poslovnim gostima i turistima koji zahtevaju visok kvalitet smeštaja. Hotel Leotar Trebinje je smešten na obali reke Trebišnjice, u raskošnom zelenilu i okruzen znamenitostima istorijskog centra Trebinja. Hotel Leotar je objekat duge tradicije sa veličanstvenim pogledom na Stari grad i surove kršne hercegovacke planine koje okružuju grad, sa najvišim vrhom Leotarom, visine 1244 metara. Hotel Leotar Trebinje je udaljen 32 km od Herceg Novog i 30 km od Dubrovnika, te predstavlja idealnu polaznu tačku za razgledanja obližnjih zanimljivih hercegovackih turističkih centara i znamenitosti na Jadranskoj obali.
Hotel Leotar Trebinje ima ukupno 98 soba, od kojih su 25 luksuznih soba i 10 apartmana, opremljenih udobnim nameštajem, klima uređajima, kablovskom TV, telefonom, minibarom, sefom i bežičnim internetom. Hotel Leotar Trebinje takođe ima 64 jednokrevetnih i dvokrevetnih soba standard kategorije, u kojima je organizovan boravak sportskih klubova, učeničkih ekskurzija i organizovanih turističkih grupa.

Dva restorana hotela Leotar u Trebinju poslužuju bogat i raznovrstan buffet doručak i tradicionalne i internacionalne specijalitete, kao i veliki izbor pića i odlična vina iz Hercegovine. U prizemlju Hotela Leotar Trebinje se nalazi klimatizovan restoran, koji prima do 200 gostiju, sa veoma prijatnom baštom u kojoj posetioci uzivaju tokom leta. Na drugom spratu hotela Leotar Trebinje je restoran za 86 gostiju, u kome se organizuju raznovrsne zabave, druženja, tematske večeri i skupovi. Hotel Leotar Trebinje ima potpuno opremljenu i klimatizovanu kongresnu salu sa 280 mesta i malu salu za sastanke sa 40 mesta, te predstavlja pogodnu lokaciju za organizaciju raznovrsnih skupova.

Zanimljiva mesta : Muzej Hercegovine, Hercegovačka Gračanica, Manastir Tvrdoš, manastir Zavala, nekropola stećaka Radimlja Stolac, brojne hercegovacke vinarije u Trebinju i okolini, manastir Žitomislić, pećina Vjetrenica… 

SHARE IT: