Hotel Lavina Jahorina

Hotel Lavina Jahorina

Hotel Lavina je udoban objekat 4 zvezdice smješten između dve skijaške staze (Prača – olimpijski veleslalom i Ogorjelica) i predstavlja pravi raj za skijaše jer direktno iz Hotela Lavina, na skijama, mogu izaći na jednu od ove dvije staze, a takođe i vratiti se u Hotel. Priroda je Jahorini podarila svu raskoš koju je imala – odlične skijaške terene, brojne izvore i potoke, šume i mirisne livade, prekrasne predele preko kojih vode planinarske staze…

Hotel Lavina Jahorina u ponudi ima 22 luksuzne sobe sa sadržajima koji garantuju visok nivo komfora i boravka. Na raspolaganju ćete imati Internet pristup, LCD TV, telefon, sef za čuvanje dragocenosti, kao i mini bar. Standardna soba Hotela Lavina može imati bračni ili odvojene ležaje, u skladu sa željama gostiju. Svaka soba Hotela Lavina na Jahorini ima pogled na skijašku stazu, kablovsku TV, besplatan WiFi, sef i mini bar.

Za sve ljubitelje vrhunske hrane i gurmanskih uživanja, Hotel Lavina Jahorina omogućava bogatu ponudu specijaliteta, među kojima se izdvajaju palačinke sa crvenim biberom, palačinke sa sladoledom, borovnicom i crvenim biberom, biftek Maestoso, juneći file sa pršutom, sotiranim vrganjima i kozjim sirom, tagliatele Alfredo, Alfredo sos sa parmezanom i brokulijem, Chichen karamasala, pileći file u sosu od kurkure i karija sa sotiranim jabukama, finokijom i indijskim orahom, uštipci od heljde sa kajmakom. Specijalna vikend ponuda Hotela Lavina uključuje poseban meni koji će oduševiti svakog sladokusca. Ova pogodnost Hotela Lavina je na bazi punog pansiona (specijalni meni), dva noćenja, neogranileno korištenje bazena i wellness centra. Hotel Lavina poseduje i Ski rental koji nudi opremu poznatih svetskih proizvođača (Fisher, Rosiggnol, Salomon…) i ukupno raspolaže sa preko 200 ski kompleta i snowboardova.

Hotel Lavina Jahorina svojim gostima nudi i školu skijanja, po rečima mnogih, jednu od najkvalitetnijih na Jahorini. Licencirani instruktori vrše obuku svih kategorija polaznika, od početnika do iskusnih skijaša, ali se svi dobro zabavljaju i posle nekoliko treninga su mnogi su spremni da se oprobaju u skijanju. U ponudi Hotela Lavina je i dečija škola skijanja u trajanju 3 do 4 dana.

Wellness centar Hotela Lavina Jahorina obuhvata finsku saunu, parno kupatilo i jacuzzi kadu, kao i bazen sa održavanom temperaturom vode idealnom za relaksaciju. Za sve goste hotela Lavina korišćenje bazena, saune i parnog kupatila je potpuno besplatno. Gostima je na raspolaganju veliki broj programa i tretmana za relaksaciju, oslobađanje od stresa, podmlađivanje i zatezanje kože.

Hotel Lavina Jahorina ima potpuno opremljenu salu za sastanke, u kojoj se uspešno organizuju raznovrsni skupovi i događaji.

Noćni klub hotela Lavina Jahorina predstavlja centralno mesto dobrog provoda na Jahorini. Uz živu muziku, hotel Lavina organizuje gostovanja poznatih muzičara iz cijelog regiona. Kapacitet kluba je 150 mjesta. U toku zimske skijaške sezone muzika uživo se organizuje svako veče od 22-02h, a u vansezonskom periodu svaki petak i subotu od 21-01h.

SHARE IT: