Hotel Landmark Creek Plovdiv

Hotel Landmark Creek Plovdiv

Hotel Landmark Creek u Plovdivu je luksuzni hotel 4 zvezdice u Plovdivu – Evropskoj prestonici kulture, koji je omiljena destinacija gostiju iz Bugarske i inostranstva koji zahtevaju potpunu udobnost i udobne sadržaje za svoje poslovno putovanje ili turističku posetu Plovdiva. Hotel Landmark Creek Plovdiv se nalazi u najzelenijem i najživopisnijem području Plovdiva – u parku veslačkog kanala koji pruža jedinstveni spoj prirode i dinamičnog i užurbanog gradskog orkuženja- Park veslačkog kanala u Plovdivu je najveći objekat ove vrste na Balkana, dužine 2200 metara, širine 120 metara i dubine 3 metra, u kome se održavaju veslačka takmičenja. Na samo 7 minuta vožnje automobilom od centra grada Plovdiva i 6,5 km od Međunarodnog sajma Plovdiv, Hotel Landmark Creek očarava svoje goste prekrasnom panorama, elegantnom atmosferom i posebnom pažnjom prema svakom gostu, u cilju ispunjenja želja, očekivanja, zahteva i potreba.

Hotel Landmark Creek Plovdiv pruža udoban smeštaj u 52 stilski uređenih, udobnih, prostranih i nepušačkih soba i 2 luksuzna apartmana, sa jedinstvenim pogledom na veslački kanal ili otvoreni bazen. Udobnost nežnih boja, diskretni luksuz, zelenilo i zvuci prirode omogućavaju gostima Hotela Landmark Creek nezaboravan odmor i opuštanje. Hotel Landmark Creek ima sobe za goste sa posebnim potrebama.

Sobe Hotela Landmark Creek su luksuzne i elegante, sa velikim terasama odakle se pruža pogled na veslački kanal. Klimatizovane sobe su opremljene sadržajima za prijatan boravak – dva posebna ležaja ili veliki ležaj, tepisi od zida do zida, zavese za zamračivanje, minibar, električni aparat za pripremu kafe-čaja, udobana kupatila sa tušem, toaletnim priborom, centralna klimatizacija sa samostalnim podeđavanjem, vrata sa magnetnim karticama, sigurnosni sef, LCD TV 40 inča sa satelitskim programima, besplatan bežični internet.

Gostima koji borave u Hotelu Landmark Creek Plovdiv se poslužuje bogat buffet doručak i odličan izbor najkvalitetnijih tradicionalih i internacionalnih jela, pripremljenih od svežih, lokalno gajenih namirnica, koja zadovoljavaju svaki ukus i potrebe.

Hotel Landmark Creek Plovdiv je pravo mesto za održavanje seminara, konferencija, raznovrsnih prezentacija i team building programa, kao i poslovnih ručkova, svečanih gala večera i koktela. Stručno osoblje Hotela Landmark Creek Plovdiv je na usluzi da odgovori svakom poslovnom ili ličnom zahtevu i obezbedi visoko kvalitetnu uslugu i uspešnu organizaciju skupa ili događaja.

Wellness Centar Hotela Landmark Creek je jedno od najznačajnijih delova celine Hotela Landmark Creek. Dok Hotel pruža miran i udoban smeštaj, Wellness centar je mesto u kome gosti ostvaruju potpuni sklad i uživaju u nezaboravnom opuštajućem iskustvu. Trenuci provedeni u Wellness centru Hotela Landmar – otvoreni bazen, finska i infracrvena sauna, parno kupatilo, teretana, mlazni tuševi i raznovrsni tretmani, pružaju gostima opuštanje, osveženje i podmlađivanje, a visoko profesionalni terapeuti su na usluzi da gostima preporuče odgovarajuću terapiju il dnevni-nedeljni tretman lica i tela.

Otvoreni bazen Hotela Landmark Creek Plovdiv svojim savremenim i luksuznim izgledom pruža gostima tokom letnjih meseci uživanje u opuštenoj i prijatnoj atmosferi, usklađivanjem park veslačkog kanala i okolinu Plovdiva. Bazen je veličine 9 x 13 metara, sa dečijim delom koji je dužine 4 metara i radi tokom letnje sezone, Gostima sun a raspolaganju ukusna posluženja hrane ili omiljeno piće i koktel, koji se poslužuju na bazeu. Služba spasavanja na bazenu radi od 09 do 20 časova.

Most preko veslačkog kanala je mesto susreta različitih umetnika. Dolaskom na most, gosti vide mnoštvo zaključanih katanaca, koji predstavljaju “zaključanu ljubav mladih i starih” jer se ključevi nalaze negde na dnu kanala. Veslački kanal Plovdiv okružuju staze za trčanje i pešačenje, kao i biciklistička staza. Za mali iznos je moguće iznajmiti bicikl i pridružiti se gostima koji vole vežbanje i rekreaciju u prirodi. Ovde se održavaju takmičenja u sportskom ribolovu, a van ovog kanala je ribolov zabranjen. Drugi sportski tereni i sadržaji se nalaze u okviru celine – tenis tereni, zatvoreni bazen, znamenitost baste sa užadima …..

Hol Hotela Landmark Creek Plovdiv oduševljaja svojim stilskim uređenjem, u kome gosti mogu da uživaju u odgovarajućem izboru viskija, starih konjaka, mirisne kafe i raznovrsnim osvežavajućim pićima. Ovde gosti održavaju svoje poslovne sastanke, čitaju novine ili jednostavno gledaju TV, uz visok kvalitet usluge profesionalnog osoblja Hotela Landmark Creek.

SHARE IT: