Hotel Koncept Residence Sarajevo

Hotel Koncept Residence Sarajevo

Koncept Residence Hotel Sarajevo je potpuno novi moderan hotel 4 zvezdice u Sarajevu koji nudi udoban smeštaj u 40 elegantno uređenih, nepušačkih i luksuzno opremljenih soba na lokaciji koja je odlična polazna tačka za upoznavanje Sarajeva. Hotel Koncept Residence Sarajevo pruža poslovnim gostima i turistima udoban boravak /uslugu noćenja sa raznovrsnim kontinentalnim doručkom/, besplatan WiFi, transfer od aerodroma Sarajevo do hotela, parking ispred hotela, kao i podzemnu garažu. Spoljašnjost Hotela Koncept Residence potvrđuje moderna i elegantna arhitektura, dok je unutrašnjost uređena tako mudro da na goste deluje potpuno opuštajuće, jer omogućava izuzetno udoban boravak u sobama i apartmanima. Hotel Koncept Residence Sarajevo je smešten u zlatnoj sredini Sarajeva – aerodrom Sarajevo je udaljen svega 2 km, centar Sarajeva 6 km i Ilidža – zelena oaza Sarajeva – 3 km, a Olimpijske planine 30 km.

Svaka soba Hotel Koncept Residence Sarajevo je opremljena udobnim i modernim nameštajem, nežnim i suptilnim bojava, posebnim ili prostranim king size ležajevima, sedećom garniturom u dnevnom boravku, tepisima od zida do zida, čajnom kuhinjom, a gostima su na raspolaganju dodatni sadržaji za prijatan boravak – sigurnosni sef, sofa ležaj, LCD TV sa kablovskim programima, aparat za kafu-čaj, besplatni bežični internet, minibar, udobna kupatila sa tušem i bideom, fen za kosu, toaletna kozmetika, peškiri, papuče, dok je u apartmanima kuhinja sa frižiderom i pećnicom. Hotel Koncept Residence Sarajevo za svoje goste obezbeđuje 20 parking mesta ispred hotela, kao i podzemnu garažu, a potpuno je klimatizovan.

Sadržaji Hotela Koncept Residence Sarajevo – 24 sata recepcija, nepušačke sobe, klimatizacija, lift, predvorje, svakodnevno održavanja, usluge recepcionara za osobne usluge (concierge), informacije i rezervacije turističkih programa i izleta i obezbeđenje ulaznica za događaje, određeno mesto za pušenje, prostor za odlaganje prtljaga, besplatan parking i garaža, sunčana terasa za ispijanje kafe i uživanje na suncu….

SHARE IT: