Hotel International Palace Veles

Hotel International Palace Veles

Hotel International Palace Veles je novi moderan hotel 4 zvezdice u centru Velesa, u blizini Negotino Muzeja i Sportskog kompleska Negotino, oko 35 km južno od Skopja, glavnog grada Makedonije, oko 25 km severno od cuvenog arheoloskog nalazista i vinarije Stobi, na glavnom autoputu prema Grčkoj. Prednosti i sadržaji Hotela International Palace Veles obuhvataju udoban smeštaj, bogat doručak, restoran, Casino i besplatan parking.

Poslovni gosti i turisti mogu uživati u brojnim sadržajima tokom svog udobnog boravka u Hotelu International Palace u Velesu. Svih 12 zvučno izolovanih, nepušačkih i prostranih soba Hotela International Palace Veles imaju elegantno uređenje i opremu u sivim tonovima, parket-laminatne podove sa tepisima, centralni sistem grejanja i hlađenja,  udobne posebne ili king size ležajeve, radni sto, stolice, LCD TV sa satelitskim kanalima, besplatan bežični internet, žični internet, telefon, mini bar, sigurnosni sef, električni aparat za pripremu kafe-čaja, presu za ravnanje pantalona, kupatila sa tušem, fenom za kosu, vrpcom za hitne slučajeve, papuče i dečije papuče, besplatan toaletni pribor i besplatne novine. Luksuzni studio apartman Hotela International Palace Veles je opremljen toplom kupkom-jacuzzi kadom, dok deluxe dvokrevetna soba ima balkon sa lepim pogledom na grad.

Bogat i raznovrstan doručak koji zadovoljava sve ukuse se poslužuje gostima Hotela International Palace Veles od 7:30 do 10:30 časova. Pored restorana, Hotel International Palace Veles ima sopstveni bar i kafeteriju sa poslastičarnicom sa otvorenom terasom, gde gosti uživaju u omiljenom piću ili odabranim zalogajima i originalnim poslasticama, kao i nenadmasnim picama ili testeninama i pecivima, za koje su Makedonci NAJbolji majstori. Veliki izbor vrhnuski kvalitetne i sveze hrane i pića, kao i jelovnici za poseban režim ishrane  /na zahtev/ se poslužuju u restoranu Hotela International Palace Veles. Zahvaljujući odličnoj usluzi i bogatom izboru ukusnih specijaliteta, restoran Hotela International Palace Veles je veoma pogodan za raznovrsne skupove, susrete i proslave, posebno nezaboravna venčanja ili proslave Nove godine.

Sala za sastanke Hotela International Palace Veles je pogodna za razne sastanke i događaje.

Dodatni sadržaji Hotela International Palace Veles obuhvataju besplatne lokalne pozive, fax i fotokopir aparat, ATM aparat za podizanje gotovine, sigurnosni sef na recepcija, prevoz do aerodrom  /doplata/, najam vozila, prostor za odlaganje prtljaga, posluženje u sobi – room service, usluge pranje, čišćenja i peglanja, pakovan obrok, pristup invalidskim kolicima u gotovo svim delovima hotela. Drugi sadržaji Hotela International Palace u Velesu obuhvataju besplatan bežični internet i grejanje/hlađenje u svim javnim prostorima, recepcija sa ljubaznim osobljem tokom 24 sata, besplatne usluge šefa recepcija, kafeterija-poslastičarnica, suvernica, menjačnica, određen prostor za pušenje, brza prijava i odjava iz hotela….

SHARE IT: