Hotel Intercontinental Bukurešt

Hotel Intercontinental Bukurešt

Sa pogledom na centar Bukurešta, ovaj luksuzni hotel 5 zvezdica u Bukureštu ima položaj na Trgu Univerziteta, pored Narodnog pozorišta umetnosti Rumunije, na pešačkoj udaljenosti od istorijskog dela grada, u trgovačkom delu u kome se nalaze ambasade i izložbeni i sajamski centri. Hotel Intercontinental Bukurešt nudi udoban smeštaj u sobama sa balkonima, besplatno korišćenje Health Kluba i Piano Bar sa živom muzikom. Svih 423 soba Hotela Intercontinental su opremljene udobnim nameštajem, klima uređajem sa mogućnošću grejanja, mini barom, sigurnosnim sefom, satelitskom TV-om, bežičnim internetom i aparatom za pripremu kafe ili čaja. Gosti mogu koristiti usluge pranja i peglanja, kao i bade mantile u modernim i udobnim sobama i kupatilima sa tušem i fenom za kosu Hotela Intercontinental Bukurešt.

Retoran Madrigal Hotela Intercontinental poslužuje gostima bogat buffet doručak i najkvalitetniju hranu – plodove mora i argentinski stek. Uživajući u pogledu na Balcescu Bulevar, Corso Brasserie omogućava posluženje hrane tokom čitavog dana. Intermezzo Piano Bar pruža gostima uživanje u živoj muzici tokom večeri, uz tople napitke ili raznovrsne koktele.

Kongresna sala Ronda je najveća i najelegantnija balska sala Hotela Intercontinental Bukurešt. Ovaj jedinstveno raskošna balska sala može primiti do 600 učesnika skupa ili konferencije ili 250 gostiju na zabavi ili venčanju. Svojim položajem na 1. spratu Hotela Intercontinental Bukurešt, balska sala Rapsodia doprinosi utisku kraljevske atmosfere i baroknog stila. Ova elegantna sala je odličan izbor za prijatnu večer, prijem ili banket veličine 50 do 250 učesnika. Od kongresnih sala Hotela Intercontinental Bukurešt, sala Opera se izdvaja svojom prekrasnom terasom sa pogledom na Trg Univerziteta. Nalazi se na 2. spratu Hotela InterContinental® i omogućava uspešnu organizaciju pres konferencija, prezentacija ili skupova veličine do 70 učesnika.

Health Club se nalazi na 22. spratu Hotela Intercontinental Bukurešt. Ima prekrasan pogled na grad i obuhvata teretanu, zatvoreni bazen, saunu i parnu kupku, što omogućava opuštajuće trenutke u Bukureštu. Hotel Intercontinental Bukurešt je u 2016. godini osvojio nagradu “Best Hotel Team of the Year in Romania” at Top Hotel Awards !

SHARE IT: