Hotel Iberostar Heritage Grand Perast

Hotel Iberostar Heritage Grand Perast

Hotelska grupacija Iberostar je 2018. godine otvorila luksuzan Iberostar Heritage Grand Hotel u Perastu, 5 zvezdica, sa vrhunskim standardima, uslugom i prekrasnim pogledom na UNESCO kulturno-istorijsko i prirodno nasleđe Kotora i veličanstveni Bokokotorski zaliv. Hotelu Iberostar Heritage Grand Perast je dodeljena godišnja prestižna nagrada Nacionalne turističke organizacije Crne Gore u turizmu “Wild Beauty Awards 2019” – Hotel 2019. godine, što je priznanje za doprinos indivudalnim subjektima i kompanijama za unapređenje kvaliteta i standarda u turizmu. U svojoj prvoj godini poslovanja je luksuzni Hotel Iberostar Heritage Grand Perast ovom značajnom nagradom ojačao svoju poziciju u sektoru luksuznog turizma Crne Gore.

Hotel Iberostar Heritage Grand Perast je luksuzan hotel na obali Jadrana u živopisnom turističkom centru Perastu – nekadašnjem ribarskom selu Jadrana, koji je od 1979. godine deo UNESCO svetskog kulturnog nasleđa. Najbliži aerodrom Tivat je udaljen 20 km, aerodrom Dubrovnik 60 km, Kotor 14 km, glavni grad Crne Gore Podgorica 100 km, dok je Porto Montenegro udaljen 23 km od Perasta i Hotela Iberostar Heritage Grand.

Hotel Iberostar Heritage Grand Perast je luksuzan istorijski hotel 5 zvezdica u Bokokotorskom zalivu, smešten u jedinstveno raskošnoj istorijskoj palati Smekja iz 18. veka, neposredno uz malenu crkvu Svetog Marka, u mirnom gradiću Perastu, koji je deo UNESCO svetskog kutlurno-istorijskog nasleđa, bez saobraćaja automobila. Hotel Iberostar Heritage Grand Perast se nalazi neposredno pored marine u Perastu, odakle kreću čamci do bajkovitih bokokotorskih ostrva Gospe od Škrpjela sa Katedralom posvećenoj Bogorodici i ostrva Sveti Đorđe. Hotel Iberostar Heritage Grand Perast uživa jedinstven pogled na Bokokotorski zaliv sa veličansvenim planinskim zaleđem Lovćena, brojne palate, trgove i Muzej Perasta. Ova celina kamenih građevina u Perastu je sagrađena od belog kamena sa Korčule i ima jedinstven šarm i odlike, pružajući sve što je gostima potrebno za nezaboravno iskustvo njihovog odmora. Ova prekrasno obnovljena palata u Perastu pruža veličanstvene arhitektonske vrednosti koji odražavaju kulturu i nasleđe ovog idiličnog jadranskog gradića, još uvek ponosno noseći grb nekadašnjih vlasnika, uklesan na ulazu u Hotel Iberostar Heritage Grand. Hotel Iberostar Heritage Grand Perast je celina kamenih građevina je potpuno usklađena sa mediteranskim okruženjem i planinskim pejsažem Lovćena u zaleđu, posebne prošlosti i panorame prekrasnog Bokokotorskog zaliva, sa odličnim udobnostima i sadržajima za prijatan odmor u Crnoj Gori.

Posetioci mogu u istorijskom gradu Perastu upoznati originalnu baroknu arhitekturu i nasleđe iz 17. i 18. veka, nastalu u doba Mletačke Republike, u čijem zaleđu je planina Lovćen. Poput obližnjeg Kotora i Dubrovnika u Hrvatskoj, Perast je izuzetno poznat crnogorski turistički centar tokom letnje sezone, kada ovaj prekrasan istorijski grad može biti preplavljen posetiocima koji žele da upoznaju njegove znamenitosti i sadržaje. Perast uživa strateški položaj na ulazu u Bokokotorski zaliv u Crnoj Gori, u zaleđu prekrasne planine Lovćen, koji je tokom svoje istorije prerastao u važnu regionalnu pomorsku silu, poznatu po bogatim moreplovcima koji su gradili brojne palate kao svoje zadužbine iz oblasti pomorstva i plovidbe – preko 20 baroknih palata, 18 crkava i značajna Pomorska škola.

Prestižno uređenje i privilegovan položaj Hotela Iberostar Heritage Grand Perast, okružen morem i planinama, daju jedinstven šarm i udobnosti koji tokom čitave godine omogućavaju gostima odlične uslove za prijatan boravak ili odmor u Crnoj Gori. 65 soba Hotela Iberostar Heritage Grand Perasto su organizovane u nekoliko tipova – dvokrevetna Superior, dvokrevetna Deluxe, dvokrevetna Superior Deluxe, dvokrevetna Deluxe Garden, Junior apartmani, apartman sa pogledom na more i duplex Deluxe partman. Sobe Hotela Iberostar Heritage Grand Perast su prostrane i luksuzno uređene u nežnim tonovima plave, krem i bele boje, opremljene udobnim sadržajima za nezaboravan odmor ili poslovni događaj ili venčanje u Crnoj Gori – kartice za ulazna vrata sobe, tepisi od zida od zida, udobni posebni ili king size ležajevim, fotelje, sto, besplatan bežični internet brzog protoka, LCD TV sa satelitskim kanalima, mini bar, telefon, radio, sigurnosni sef, orman-garderober, kupatilo sa tušem ili kadom, aparat za kafu-čaj, mantil za kupanje, papuče, toaletni pribor, peškiri za bazen, pogled na more, balkoni…

Poptuno opremljen i moderan Spa centar sa zatvorenim bazenom, 2 restorana, privatna marina i čak plažni klub – Beach Club sa otvorenim bazenom, spa sadržajima i solarijumom u prekrasnom Perastu na obali Kotorskog zaliva, pruža vrhunske doživljaje gostima Hotela Iberostar Heritage Grand u Perastu.

Gostima koji borave u Hotelu Iberostar Heritage Grand Perast se poslužuje bogat buffet doručak i jedinstven izbor vrhunski kvalitetne hrane, koja ispunjava sve potrebe i ukuse. Gostima sa posebnim dijetalnim potrebama i željama, Hotel Iberostar Heritage Grand Perast pruža na osnovu prethondne najave izbor bezglutenske, bezlaktozne i Halal ishrane,  jela za decu i bebe i druge mogućnosti.

Hotelska Grupa Iberostar uspešno posluje u Crnoj Gori od 2005. godine kada je preuzela Iberostar Bellevue u Budvi. Uz obnovljeni Hotel Iberostar u Herceg Novom i Hotel Heritage Grand Perast, postojeći poslovni profil Iberostar grupacije u Crnoj Gori u 3 hotela ima 848 soba.

Sadržaji Hotela Iberostar Heritage Grand Perast:  položaj na morskoj obali, besplatan bežični internet brzog protoka, recepcija tokom 24 sata, klimatizaicija u svim javnim prostorima, unutrašnji prolazi, služba bezbenosti tokom 24 sata, nepušačke sobe, kartica za ulazna vrata u sobe, tepisi od zida do zida, udobni posebni ili king size ležajevim, fotelje, sto, LCD TV sa satelitskim kanalima, telefon, mini bar, radio, sigurnosni sef, orman-garderober, kupatila sa tušem ili kadom, aparat za kafu-čaj, mantil za kupanje, papuče, toaletni pribor, fen za kosu, peškiri za bazene, pogled na more, balkoni, svakodnevno i celodnevno spremanje-održavanje higijene, usluge pranja-peglanja, deca dobrodošla, bar, 2 restorana – bar i restoranu u holu i panoramski restoran, mogućnost pristupa invalidima, liftovi, usluge isporuke hrane, konferencijski prostori, sale za sastanke, unutrašnji i otvoreni bazen, ležaljke, sauna, spa, teretana, parno kupatilo, masaža, solarijum, salon lepote, jet skijanje, ronjenje, plažni klub – beach club, privatna marina, prostor za odlaganje prtljaga, sigurnosni sef, posluženje u sobi – room service, prevoz od-do aerodrome (doplata), garaža, parkiranja na ulici, portir….

Tokom boravka u Hotelu Iberostar Heritage Grand Perast je gostima na raspolaganju mnošto aktivnosti i sadržaja – lokalni izleti u Nacionalni Park Lovćen, Cetinje, Skadarsko jezero, poseta Muzeja Perast, vožnja čamcem do ostrva Gospe od Škrpjela i Sveti Đorđe, pešačenje i planinarenje zaštićenim područjem Vrmca, bogatim mirisnim lekovitim biljem i brojnim spomenicima kulture, izlet do Dubrovnika, sportovi na vodi, spa i wellness sadržaji hotela….

SHARE IT: