Hotel Iberostar Bellevue Bečići

Hotel Iberostar Bellevue Bečići

Hotel Iberostar Bellevue Bečići je udoban all-inclusive hotel u Bečićima koji, posle celokupne obnove i preuređenja smeštaja, pruža svojim gotima potpunu udobnost boravka i odmora na budvanskoj rivijeri. Hotel Iberostar Bellevue u Bečićima ima u 3 zgrade ukupno 567 soba, raspoređenih na 6 do 8 spratova i nivoa. Većina soba Hotela Iberostar Bellevue Bečići – 341 dvokrevetnih soba, 150 trokrevetnih soba, 48 family – porodičnih soba i 20 apartmana uživaju prekrasan pogled na more ovog dela crnogorske jadranske obale. Sobe Hotela Iberostar Bellevue u Bečićima su prostrane i uređene u nežnim i svetlim tonovima, opremljene sadržajima za prijatan boravak i opušten odmor, uz prekrasan pogled. Sobe Hotela Iberotar Bellevue Bečići imaju posebne ili king size udobne ležajeve sa predivnim pogledom na plažu, more ili baštu sa bazenima sa terase, udobna kupatila sa tušem i fenom za kosu, sofa ležaj, TV sa satelistkim programima, sigurnosni sef – sa doplatom.
Divan zaliv jadranskog mora budvanske rivijere dočekuje goste koji odaberu Hotel Iberostar Bellevue u Bečićima u Crnoj Gori. Smešten na samoj bečićkoj plaži, ovaj udoban hotel 4 zvezdice u Bečićima pruža all-inclusive usluge i kvalitetan smeštaj, sa zelenim okruženjem i vegetacijom, čineći odličan izbor prijatnog boravka ili odmora u Crnoj Gori parovima ili porodicama. Hotel Iberostar Bellevue u Bečićima pruža svojim gostima veliki broj gastronomskih usluga i aktivnosti, koji su gostima na raspolaganju tokom čitavog dana. Gosti uživaju u zatvorenom bazenu sa Jacuzzi kadom i otvorenim bazenima sa ležaljkama i suncobranima, ekipi animatora i zabave – Fit&Fun – Aerobic, Aquarobic, Pilates, Body Fit itd., tenis terenima, igrama, mini igralištu za decu, mini disco klubu za ples ili učenju jezika, večernjim folklornim i muzičkim nastupima….

Okolina plaža Budve i Bečića je prekrasna. Samo par metara od obale na bečićkoj plaži, sa okolnim veličanstvenim živopisnim pogledom, Hotel Iberostar Bellevue raspolaže sa preko 40000 m2 prostora sa zelenilom na raspolaganju parovima ili porodicama za prijatnu i mirnu šetnju. Ljubitelji sportova na vodi uživaju u aktivnostima i sportskim sadržajima Hotela Iberostar Bellevue, kao što je skijanje na vodi i drugi sportovi u 2 bazena za odrasle i malom dečijem bazenu.

Hotel Iberostar Bellevue Bečići poziva svoje goste da upoznaju kulturu i gastronomiju Crne Gore, čemu su prilagođeni restorani koji poslužuju tradicionalna crnogorska jela. Hotel Iberostar Bellevue Bečići primenjuje all-inclusive sistem usluga, koji gostima omogućava celokupno zadovoljstvo. All-inclusive usluge Hotela Iberostar obuhvataju bezalkoholna  pića – osvežavajuća pića, kafa, čaj, kokteli se služe u periodu od 10:00-24:00h; alkoholna pića (izbor domaćih točenih vina, piva i žestokih pića i koktela se služi u vremenu od 10:00-23:00h, doručak od 7:00-10:00h, ručak 12:30-14:30h i buffet večera  18:30-21:30h; pića uključuju bezalkoholna osvežavajuća pića, kafu, čaj i koktele, alkoholna pića – izbor domaćih točenih vina, piva, žestokih pića i koktela, izbor kolača i poslastica 12:00-18:00 časova; Snack obroci : 12:00-15:30 časova sa izborom salata, pica i odgovarajućim toplim jelima i mogućnošću učešća u pripremi jela, sveže voće, sladoledi…, kao i lagani obroci u vremenu od 16:00-18:00 časova, koji uključuju pice, deo za pripremu testenina i pasta, posluženje svežeg voća i sladoleda.

Hotel Iberostar Bellevue Bečići takođe organizuje folklorne nastupe kako bi gosti mogli upoznati i uživati u muzici, plesu i živopisnim običajima prekrasne Crne Gore. Hotel Iberostar Bellevue svojim gostima uz doplatu pruža dodatne usluge i sadržaje – najam vozila, sigurnosni sef, usluge pranja i peglanja i teretanu.
Crna Gora je jedinstvena zemlja, poznata kao “biser Mediterana”. Okupana jadranskim morem, Crnu Goru odlikuju prirpdne lepote, divne plaže, šume, čista jezera, krivudave reke i veličanstvene planine, koje pozivaju goste da ih otkriju tokom romantičnog odmora ili porodičnog boravka. Ova mala prekrasno lepa i zanimljiva zemlja spaja balkanske i mediteranske uticaje i, zahvaljujući i okolnim turističkim destinacijama i turističkim centrima Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Italije i Albanije, predstavlja jedinstvenu turističku destinaciju i izvanredan izbor vašeg budućeg putovanja.
Crnogorski Hotel Iberostar & Resort poziva turiste da upoznaju istoriju, kulturu i tradiciju koje jedino ovo područje može ponuditi. Izvanredan položaj Hotela Iberostar u Bečićima na budvanskoj rivijeri omogućava gostima jednostavno prepuštanje lepotama Crne Gore, prirodnom i kulturnom bogatstvu i zanimljivim različitostima. Gostima Hotela Iberostar Bellevue u Bečićima je na raspolaganju jedinstvena mogućnost upoznavanja Crne Gore, uz potpunu udobnost i vrhunski kvalitet usluge. Hotel Iberostar Bellevue ima privilegovan položaj na budvansko-bečićkoj rivijeri. Osim toga, neposredna blizina istorijskog dela Budva gostima Hotela Iberostar daje mogućnost da uživaju u zabavi i noćnom životu, kao i autentičnoj mediteranskoj arhitekturi ovog područja.

Zaniljiva mesta i znamenitosti : crkva Svetog Jovana, stari deo Budve, Sveti Stefan – turistički centar sa najlepšim plažama crnogorskog primorja, manastir Podlastva, koji je 1350. godine podigao Car Dušan….

SHARE IT: