Hotel i Vile Huma Dobrota Kotor

Hotel i Vile Huma Dobrota Kotor

Objekat Huma Kotor Bay Hotel and Villas je luksuzni hotelski turistički kompleks  5 zvezdica pored mora u Dobroti, u prekrasnom Bokokotorsom zalivu, oko 3,6 km od istorijskog grada Kotora – čuvene UNESCO znamenitosti Crne Gore. Hotel Kotor Bay Huma and Villas u Dobroti pruža udoban smeštaj u moderno uređenim sobama, apartmanima i vilama sa sopstvenom baštom i prekrasnim pogledom, besplatnim internetom, privatnom plažom, bazenima na otvorenom, spa-wellness centrom, marinom i udobnim sadržajima za jedinstveno prijatan odmor u Crnoj Gori tokom čitave godine. Goste Hotela Huma Kotor Bay and Villas Dobrota očekuju jedinstvena iskustva u kojima su nasleđe i moderni sadržaji odlično usklađeni sa upečatljivim okruženjem venecijanske arhitekture i lepote Boke Kotorske.

Svih 89 nepušačkih soba i apartmana kompleksa Huma Kotor Bay Hotel i Vile Dobrota su luksuzno i elegantno uređene i opremljene sadržajima za prijatan odmor i boravak na crnogorskom primorju u Bokokotorskom zalivu – klima-uređaj, parket podovi ili podovi sa luksuznim pločicama, udobni posebni ili king size ležajevi i sofa ležajevi, LCD TV sa kablovskim kanalima, mini bar, sigurnosni sef, aparat za pripremu kafe i čaja, luksuzna kupatila sa tušem, fenom za kosu, toaletnim priborom. Sobe i apartmani kompleksa Huma Kotor Bay Dobrota su organizovane u nekoliko tipova, različitih veličina i sadržaja  – Deluxe sobe 27.50-29.60 m2, Luxury sobe 30,10 m2, Dobrota apartman 35,30 – 38,10 m2, Mladenački  – bračni apartman 58.40-61,00 m2 + terasa, Superior porodični apartman 63,90-68,30 m2 + balkon, Huma dvosobni Penthouse apartman 74,45 m2 + terasa, Huma trosobni Pentouse apartman 88,50 m2 + terasa, trosobna Vila na plaži 198,00 – 208,75 m2 + privatno dvorište. Većina soba i apartmana Huma Kotor Bay kompleksa u Dobroti ima balkon sa prekrasnim pogledom na more Boke Kotorske.

Hotel Huma Kotor Bay Hotel and Villas Dobrota gostima pruža posebno gastronomsko i hedonističko uživanje u svojim restoranima – sala za doručak, Virtu Beach bar, Tukan restoran, Mudra Art Cuisine ili Huma signature cocktail club, u kome se organizuju muzički ili kulturni događaji. Sva hrana se priprema od svežih i odabranih namirnica iz sopstvene ili lokalne proizvodnje, sa istaknutim jelima mediteranske i tradicionalne kuhinje.

U mirnom ambijentu kompleksa Huma su potpuno opremljena konferencijska sala sa 60 mesta i dve manje sale sa po 15 mesta, koje uz vrhunsku ponudu posluženje hrane i pića omogućavaju odlične uslove za raznovrsne uspešno organizovane skupove i događaje.

Gostima koji borave u kompleksu Huma Kotor Bay Hotel and Villas Dobrota je na raspolaganju elegantni spa centar Shanti koji pruža sve uslove za opuštanje i okrepljenje duha i tela I obuhvata bazene, saunu, parno kupatilo, teretanu. Spa Centar Shanti kompleksa Huma Dobrota pruža brojne privatne tretmane i masaže lica i tela, odabrane vežbe i savete za ishanu i zdrav način života od stručnih fizioterapeuta i medicinskog osoblja. Odabrani vegetarijanski jelovnici su na raspolaganju gostima kompleksa Huma Dobrota koji uživaju u hrani pripremljenoj od svežeg i organskog povrća iz sopstvene proizvodnje.

Sadržaji kompleksa Huma Kotor Bay Hotel and Villas Dobrota : nepušačke sobe, klimatizacija i internet u svim javnim prostorima, recepcija tokom 24 sata, restorani, restorani i barovi, dva bazena, wellness i spa centar, teretana, marina, konferencijska sala, parking, prostor za odlaganje prtljaga, usluge pranja i peglanja, privatna peščana plaža sa ležaljkama i suncobranima, informacije i rezervacije lokalnih izleta i događaja, consierge, ….

Budva se nalazi na 26 km od kompleksa Huma Kotor Bay Hotel and Villas Dobrota, a Podgorica 88 km. Najbliži aerodrom je Aerodrom Tivat, udaljen 11 km.

SHARE IT: