Hotel Hunguest Sun Resort Herceg Novi

Hotel Hunguest Sun Resort Herceg Novi

Hunguest Hotel Sun Resort Herceg Novi predstavlja celinu hotela kategorije 4 zvezdice u Herceg Novom, na površini od oko 2 hektara, obale duge 400 metara, koji su smešteni direkno na prekrasnom šetalištu i obali u Herceg Novom. Herceg Novi je mali grad mediteranskog stila u Crnoj Gori, koji se nalazi u najzapadnijem delu ove veličanstveno lepe zemlje, samo 10 km udaljen od granice sa Hrvatskom, poznat po posebno zdravoj submediteranskoj klimi. Centar istorijskog dela Herceg Novog se nalazi na udaljenost od 5 minuta šetnje od hotela Hunguest Sun Resort.

Hunguest Sun Resort Hotel Herceg Novi ima ukupno 6 paviljona i 20 apartmanskih kuća namenjenih turističkom boravku gostiju, koje okružuje bujna i mirisna mediteranska vegetacija, drveće banane, palme i oleandera. Hotel Hunguest Sun Resort Herceg Novi ima 230 prijatno uređenih soba, modernog nameštaja i osvetljenja, sa satelitskom TV, direktnom telefonskom linijom, minibarom, besplatnim internetom, sefom. Sve sobe Hotela Hunguest Sun Resort Herceg Novi su klimatizovane, sa kupatilom opremljenim fenom za kosu i bade-mantilom, od kojih većina ima prekrasan pogled na Bokokotorski zaliv. Odmor gostiju obezbeđuje sopstvena plaža, sportski tereni, bazeni, wellnes centar i dečiji klub. U raskošnom parku Hotela Hunguest Sun Resort Herceg Novi su tri restorana, koji poslužuju tradicionalne i internacionalne specijalitete, kao i bar, sa širokim izborom pića. Gostima su na raspolaganju sve usluge hotela, nezavisno od vrste smeštaja koju koriste. Hotel Hunguest Sun Resort Herceg Novi je takođe izuzetno pogodno mesto održavanja brojnih uspešnih kongresa i poslovnih skupova. Moderno opremljena kongresna sala Hotela Hunguest Sun Resort Herceg Novi, kapaciteta 150 mesta, kao i dodatni prostori za izložbe i promocije predstavljaju odličnu lokaciju za poslovni događaj koji odiše posebnom atmosferom.  Kongresna sala je amfiteatar stila i poseduje modernu opremu : sistem za simultani prevod, bubice, bezični mikrofon, projektor (projekcija na glavno platno sa laptop-a, VHS, DVD), audio tehnika, glavni ekran, flipchart, pojačalo sa zvučnicima, platno, DVD kamera i tehničkom službom u toku skupa. Hotel Hunguest Sun Resort Herceg Novi ima Wellness Centar sa uslugama infra i švedske saune, jacuzzija i solarijuma, uključenih u cenu smeštaja.

Gostima koji dolaze u hotel sopstvenim vozilom je obezbeđen parking. Hotel Hunguest Sun Resort Herceg Novi ima sopstvene sportske terene za tenis, rukomet, košarku, u kojima gosti uživaju tokom svog boravka. Sportske i zabavne aktivnosti na moru, sa ili bez nadzora trenera, su takođe omiljene gostima koji borave u ovom prijatnom hotelskom kompleksu u Herceg Novom.

Sadržaji Hotela Hunguest Sun Resort Herceg Novi : recepcija tokom 24 sata, 3 lifta, usluge pranja, čuvanje i odlaganje prtljaga, čuvanje dece (po narudžbini, uz doplatu), animacija i zabava dece (od 1 do 12 godina), dnevni zabavni program, bežični internet u holu, Internet kutak, parking, najam vozila i bicikla, frizer, Salon lepote, „Jadranka” zatvoreni i otvoreni A la carte restoran, Restoran Lovćen, Restoran Mimoza, Wellness centar (jacuzzi, sauna, solarium, tursko-parno kupatilo, tretmani), bade-mantili, otvoreni bazen, dečiji bazen, sopstvena plaža za ležaljkama za sunčanje, peškiri za plažu, suncobrani, multifunkcionalni sportski teren za tenis, fudbal, rukomet, košarku, korišćenje interneta, igraonica sa x-boxom, sportovi na vodi u blizini hotela, tenis teren sa reflektorima, boćanje, badmington.

SHARE IT: