Hotel Holiday Inn Plovdiv

Hotel Holiday Inn Plovdiv

Sa sopstvenim parkingom, besplatnim interneton, teretanom, saunom i frizerskim salonom, moderan Hotel Holiday Inn u Plovdivu, kategorije 4 zvezdice, pruža udoban smeštaj u 67 elegantno uređenih, nepušačkih soba, pogodnih za boravak u Plovdivu tokom čitave godine poslovnih gostiju ili turista. Hotel Holiday Inn Plovdiv je udaljen 1.7 km od Regionalnog Istorijskog Muzeja Plovdiv i oko 3 km od centra Plovdiva. Trgovačka ulica Plovdiva  i Međunarodni Sajam Plovdiv su jednostavno dostupni iz Hotela Holiday Inn Plovdiv.

Sobe Hotela Holiday Inn Plovdiv su nepušačke, moderno uređene i opremljene sadržajima za prijatan boravak – klima uređaj, tepisi od zida do zida, LCD TV, minibar, aparat za pripremu kafe-čaja, sigurnosni sef, radni sto, garderober. Neke sobe Hotela Holiday Inn Plovdiv imaju prostor za sedenje i odmor. Udobna kupatila su sa tušem ili kadom, uz fen za kosu i toaletni-kozmetički pribor.

Hotel Holiday Inn Plovdiv ima konferencijski proctor organizovan u 3 potpuno opremljene sale za sastanke, pogodne za raznovrsne skupove i događaje.

Gostima koji borave u Hotelu Holiday Inn Plovdiv se poslužuje bogat i raznovrstan buffet doručak i izbor internacionalnih jela, koji radi tokom čitavog dana. U hotelu Holiday Inn je kafić sa raznovrsnim mini zalogajima i osvežavajućim pićima iz automata.

Grill restoran Djoana i restoran Efir 100 koji služi morske specijalitete su udaljeni oko 400 metara od Hotela Holiday Inn Plovdiv. Međunarodni Aerodrom Plovdiv je udaljen 15 km od Hotela Holiday In Plovdiv. Gostima Hotela Holiday Inn su na raspolaganju sauna i teretana.

Sadržaji Hotela Holiday Inn Plovdiv: nepušačke sobe, grejanje, internet i klimatizacija u svim javnim prostorima svlačionice u teretani sa ormarićima za odlaganje stvari, teretana, frizerski salon, pedikir, manikir, salon lepote, sauna, prevoz od-do aerodroma – sa doplatom, zajednički prostor sa TV-om, najam vozila, pakovani obrok, suvenirnica, sigurnosni sef – doplata, lift, usluge za goste sa posebnim potrebama, novinarnica, posluženje u sobi – room service, informacije i rezervacije lokalnih izleta i događaja, prostor za odlaganje prtljaga…

SHARE IT: