Hotel Hilton Sofija

Hotel Hilton Sofija

Luksuzni Hotel Hilton Sofija, 5 zvezdica, se nalazi u centru Sofije, pored tržnog centra South Park i Nacionalne Palate kulture – Kongresnog Centra Sofije, mesta predsedavanja Bugarske u EU 2018. godine. Hotel Hilton Sofija se nalazi samo 3 km od glavnih turistickih znamenitosti Sofije, kao što je Crkva Svetog Aleksandra Nevskog i 15 km od Crkve Bojane, UNESCO kulturnog nasleđa. Gosti koji borave u Hotelu Hilton Sofija uživaju prednost usluge shuttle prevoza do i od Međunarodnog aerodroma Sofija, koji je udaljen samo 25 minuta vožnje.

245 soba-apartmana Hotela Hilton Sofija se razlikuju po tipovima – King Standard, King Deluxe, Twin Standard, Twin Deluxe, King i Twin Executive rooms. Sobe su različite veličine, od 28 m2 do 201m2, sa posebnim radnim prostorom, zavesama za zatamnjivanje, tepisima od zida do zida, LCD TV-om sa kablovskim programima, telefonima, alarm radijom, sigurnosnim sefom, aparatom za kafu-čaj, udobnim kupatilima sa tuš kabinama-kadama, bade mantilom, papučama, fenom za kosu. Moderno uređenje soba i apartmana Hotela Hilton odlikuju sveži, jasni i elegantni tonovi i prozori sa zvučnom izolacijom. Poslovni gosti i turisti koji borave u Hotelu Hilton Sofija mogu da udobno rade za radnim stolom u ergonomskoj stolici, istražuju internet bežičnom linijom ili odmaraju u foteljama u svojim bade mantilima.

Poslovni gosti Hotela Hilton Sofija uživaju u raznovrsnom doručku na terasi, koja je takođe omiljena za obroke koji obuhvataju bugarske salate ili predjela međunarodne kuhinje. Ovde gosti tokom večeri ispijaju omiljeni koktel ili čuvenu bugarsku rakiju. Restoran signature Hotela Hilton Sofija je moderno uređen i gostima poslužuje vrhunski kvalitetna i ukusna jela međunarodne i bugarske kuhinje. Gosti takođe uživaju u poslovnom ručku u modernom, klimatizovanom restoranu ili u pogledu na otvorenoj terasi, pijuckajući vino tokom elegantne večere….

Za raznovrsne sastanke i događaje, Hotel Hilton Sofija ima na raspolaganju 7 sala za sastanke, ukupne površine 430 m2, sve opremljene  bežičnim internetom velike brzine, samostalnim podešavanjem klimatizacije i udobnim stolicama za osmočasovno sedenje tokom dugih sastanaka. Sale za sastanke obuhvataju Salu Musala, površine 276 m2, koja prima do 300 učesnika i može da se deli zvučno-izolovanim panelima na dva dela, Višenamenski prilagodljiva i elegantna, sala Musala ima dodatni hol, u kome se mogu organizovati kokteli, pauze za kafu ili prostor za odmor. Dodatni sadržaji obuhvataju flip chart, belu podlogu za pisanje, projektor, nepokretno projekciono platno, garderobu. Pored ovih modernih sadržaja, Hotel Hilton Sofija ima istinski jedinstven Atrium, pogodan za ekskluzivne događaje. Ispod prekrasnog krova od stakla je moguća organizacija skupa za do 500 učesnika u izuzetno modernom ambijentu, koji ukrašava jedinstveno osvetljeno stepenište.

Spa-wellness sadržaji Hotela Hilton Sofija obuhvataju teretanu, salu za masaže, zatvoreni bazen, saunu, parno kupatilo i terasu za sunčanje.

Sadržaji Hotela Hilton Sofija : informacija o avio letovima; utomat za podizanje gotovine (ATM); odlaganje prtljaga, brijanje, salon lepote, najam vozila; portir; elektronska usluga; liftovi; menjačnica; suvenirnica; usluge pranja i peglanja; čuvanje prtljaga; osoblje sa znanjem više jezika; ovinarnica; Room Service – posluženje u sobi; sigurnosni sef; poliranje-čišćenje obuće; Audio/Vizuelna oprema; balska sala; poslovni centar; usluge poslovnih telefona; Express Mail; Fax; Internet; sale za sastanke; fotokopiranje; štampanje, sekretarske usluge; teretana tokom 24 sata; Studio za masažu; zatvoreni bazen; Sauna i parno kupatilo; sunčana terasa; vrhunski restoran i Artists Bar sa otvorenom terasom; prilagodljivi konferencijski prostori za kongrese i skupove do 320 učesnika, pogodni za uspešnu organizaciju raznovrsnih skupova i venčanja; besplatan najam biciklova tokom letnje sezone.

SHARE IT: