Hotel Hills Sarajevo

Hotel Hills Sarajevo

Hotel Hills Sarajevo je kongresni poslovni, luksuzni Congress & Thermal spa resort, kategorije 5 zvezdica u Sarajevu, koji čini deo celine Thermal Riviera Ilidža Spa Sarajevo, sa prostranim zatvorenim i otvorenim bazenima i višenamenskim Kongresnim centrom, opremljenim najmodernijom tehnologijom i opremom. Hotel Hills Sarajevo se nalazi 2 km od aerodroma Sarajevo i 10 km od centra Sarajeva, a svojim gostima nudi raznovrsne restorane, barove i uzbudljivo dečije igralište i adrenalin park, zanimljiv istovremeno i deci i odraslima.

Svih 335 soba i apartmana Hotela Hills Sarajevo su moderno opremljene i prostrane, svaka sa balkonom. Sadržaj i oprema u sobama Hotela Hills Sarajevo obuhvata klima uređaj, LCD TV sa satelitskim programima i minibar, udobno kupatilo sa tušem i bideom, besplatnim toaletnim priborom, papučama i fenom za kosu. Besplatan bežični internet pokriva sve javne prostore Hotela Hills Sarajevo.

Za usluge posluženja hrane, gosti imaju izbor nekoliko restorana sa tradicionalnim bosanskim jelima, kao i internacionalnim specijalitetima. Hotel Hills Sarajevo ima veliki restoran koji može da primi 1500 gostiju i poslužuje raznovrsnu hranu, koja zadovoljava ukuse i potrebe gostiju različitih profila.

Istaknuto je i da je kongresni centar hotela Hills višenamenski, sa modernom konferencijskom tehnologijom, kao i da odlična lokacija, saboraćajna povezanost, kvalitet usluge i smeštaja omogućavaju uspešnu organizaciju sastanaka, kongresa, banketa, venčanja, promocija i sličnih događaja. Kapacitet konferencijske sale Hotela Hills je 1500 mesta, a ostale kongresne sale su kapaciteta pd 180, 150 i 100 mesta. Sve sale za sastanke Hotela Hills Sarajevo imaju svu najsavremeniju konferencijsku opremu. Predprostor za izložbe Hotela Hills Sarajevo se prostire na 500 m².

Prostor bazena Hotela Hills Sarajevo ima svoj restoran, kao i adrenalin park i restoran na najvišem spratu, sa pogledom na celo područje banje Ilidže. Pored bazena je termalni kompleks koji obuhata spa Centar sa saunama, toplim kupkama, salama za masažu i teretanu. Gostima su na raspolaganju za uživanje aktivnostima poput stonog tenisa i bilijara, kao i sportovi na vodi. Besplatan parking i prevoz do aerodroma su takođe na raspolaganju gostima Hotela Hills Sarajevo.

SHARE IT: