Hotel Hamburg Smederevo

Hotel Hamburg Smederevo

Hotel Hamburg u Smederevu je objekat 3 zvezdice, na površini od 1200 m2, sagrađen 2008. godine, koji omogućava boravak oko 25 posetilaca. Svojim položajem na 6 km od centra Smedereva, na tranzitnom putu Pančevo – Kovin – Autoput, 56 km od aerodroma Nikola Tesla Beograd, hotel Hamburg Smederevo pruža udoban i miran boravak poslovnih gostiju i turista. Sadržaji Hotela Hamburg u Smederevu obuhvataju smeštaj u 14 soba, a la cart restoran kapaciteta 130 mesta, kafeteriju, banket salu kapaciteta 250 mesta, otvoreni bazen sa ležaljkama, recepciju tokom 24 sata, bastu i prostrani parking za 150 vozila.
Smeštajni kapacitet hotela Hamburg Smederevo je 14 soba sa strukturom 3 jednokrevetne sobe, 3 dvokrevetne sobe sa odvojenim ležajevima, 3 dvokrevetne sobe sa king-size ležajevima, 2 dvokrevetne sobe sa king-size ležajevima i jacuzzi kadom, 1 trokrevetna soba sa odvojenim ležajevima i 1 trokrevetna soba sa 1 king-size ležajem i 1 posebnim ležajem i omogućava prijatan boravak tokom čitave godine. Čitav objekat hotela Hamburg je klimatizovan i nepušački, a sobe su opremljene mini barom, kablovskom TV mrežom, konekcijom za internet i telefonom, fenom za kosu, centralnim grejanjem. Zahvaljujući tehničkoj opremljenosti i sadržajima, hotel Hamburg u Smederevu pruža pogodne uslove za organizaciju skupova, seminara i kongresa.
U bogatoj ponudi hotela Hamburg u Smederevu je a – la cart restoran kapaciteta do 130 gostiju i banket sala sa 250 mesta. Restoran hotela Hamburg Smederevo uređenjem i kvalitetnom kuhinjom ispunjava zahteve i očekivanja gostiju, kao prostor za obrok sa poslovnim partnerima uz izuzetan izbor tradicionalnih i internacionalnih specijaliteta ili mogućnost da sa prijateljima popijete kafu ili omiljeno piće. Banket sala hotela Hamburg Smederevo je domaćin veoma prijatnih proslava, zabava i nezaboravnih svadbi i venčanja. Sadržaji i usluge hotela Hamburg Smederevo : usluge pranja i peglanja, posluženje u sobi, prostor za prtljag, usluge kopiranja i faxa, besplatan bežicni internet, parking, bašta.

SHARE IT: