Hotel Gurko Veliko Trnovo

Hotel Gurko Veliko Trnovo

Hotel Gurko sa restoranom je mali, tradicionalni, nepušački hotel 3 zvezdice, smešten na mirnoj priobalnoj ulici istorijskog dela grada Velikog Trnova, u kome se živopisne kuće raspoređene u niz amfiteatra ogledaju u reci Jantri. Smešten u gradskom jezgru Velikog Trnova, sa pogledom na istorijsko mesto i brdo Sveta Gora, Hotel Gurko omogućava prijatan i udoban boravak turista i poslovnih gostiju, istinskim predstavljanjem zamisli vrasnika da svojim gostima pruže osećaj bliskosti.

Hotel Gurko Veliko Trnovo ima 11 prostranih, nepušačkih, luksuzno opremljenih dvokrevetnih soba sa drvenim nameštajem i udobnim prostranim ležajima, mini barom, TV-om sa satelitskim kanalima, klimatizacijom, direktnim telefonom, kupalima sa kadama i fenom za kosu i lepim balkonima koji omogućavaju veličanstven pogled na kuće priljubljene kamenu. Hotel Gurko Veliko Trnovo ima posluženje u sobi, usluge pranja i peglanja, parking sa nadzorom i bežični Internet u svim javnim prostorima.

Hotel Gurko sa restoranom – tavernom je porodični poslovni objekat koji poštuje želje, očekivanja i zahteve gostiju, smatrajući ih prijateljima ili članovima porodice. Restoran hotela Gurko sa kaminom ima 40 mesta i poslužuje raznovrsna tradicionalna jela, kao i veliki izbor domaćih vina i rakija. U restoranu Hotela Gurko Veliko Trnovo se služi bogat tradicionalni doručak, sa sokom, domaćim jogurtom, kafom i voćem. U neposrednoj blizini čuvene Samovodske ulice sa brojnim malim radionicama starih zanata koje predstavljaju dobro očuvanu bugarsku tradiciju, hotel Gurko pruža posetiocima ova nezaboravna iskustva. Hotel se takođe nalazi na par minuta od centra i poznatog brda Carevec, gde posetioci mogu posmatrati jedinstveni “Sound and Light Show”, koji najbolje predstavlja istoriju grada Veliko Trnovo. Zahvaljujući ljubaznom i uslužnom osoblju i prijatnom ambijentu, gosti uživaju u prijatnom i ispunjenom boravku u hotelu Gurko, koji pruža dobre doživljaje prekrasnog grada Veliko Trnovo i predivne seoske okoline. Arhitektonski rezervat Arbanasi je udaljen 5 km.

SHARE IT: