Hotel Granit Ohrid

Hotel Granit Ohrid

Hotel Granit je udoban objekat  4 zvezdice smešten u Svetom Stefanu, na prekrasnoj obali Ohridskog jezera, okružen bujnih zelenilom, sportskim terenima i privatnom plažom. Hotel Granit Ohrid se nalazi nedaleko od centra Ohrida i njegovih izvanrednih kulturno-istorijskih znamenitosti i sadržaja. Pećinska crkva u Svetom Stefanu udaljena je 1 km od Hotela Granit. Hotel Granit Ohrid pruža poslovim gostima i turistima smestaj u 118 udobnih nepušačkih soba, opremljenih prostranim ležajevima i drvenim nameštajem sa foteljama i radnim stolom stilskog izgleda, LCD TV-om, klima uređajem, telefonom, bežičnim internetom i modernim kupatilima sa tuš kabinom, fenom za kosu i toaletnim priborom. Kafe-bar hotela Granit Ohrid obuhvata prostor sa 70 sedišta, opremljen TV-om sa satelitskim kanalima

Gosti uživaju u raznovrsnim i ukusnim tradicionalnim i internacionalnim jelima, sa buffet posluženjem u glavnom hotelskom restoranu White Hall, koji poseduje veliku otvorenu terasu sa pogledom na Ohridsko jezero. Ovaj prostor sa visokokvalitetnom uslugom je veoma pogodan za uspešnu organizaciju raznovrsnih proslava i zabava, kao i nezaboravnih venčanja.

Ponuda hotela Granit uključuje otvoreni bazen, restoran, bar, klimatizaciju i internet u svim javnim prostorima, besplatan parking. U hotelu Granit se mogu organizovati izleti do istorijskih i kulturnih spomenika, kao i posete živopisnim festivalima. Na sopstvenoj plaži gosti mogu koristiti suncobrane, ležaljke i veslačke čamce. Hotel Granit Ohrid gostima takođe nudi opremu i terene za tenis, košarku i stoni tenis, kao i usluge fitnes centra.

Sadržaji Hotel Granit Ohrid nepušačke sobe, restoran, lobby, bar, lift, recepcija tokom 24 sata, otvoreni bazen, sportski tereni, besplatan internet i parking, turističke informacije i izleti u okolinu.

SHARE IT: