Hotel Grand Sofija

Hotel Grand Sofija je luksuzni hotel 5 zvezdica sa dominantnim položajem u centru grada, koji je od 2004. godine dočekao brojne međunarodne događaja i kosmopolitske goste i zvaničnike visokog poslovnog profila. Ljubitelji umetnosti I odlične hrane će uživati u umetničkoj galeriji hotela i vrhunskim jelima koja se poslužuju u restoranu Shades of Red. Hotel Grand Sofija je stilski hotel u Sofiji sa izvanrednim položajem i predusretljivim osoblje koje je na raspolaganju gostiju da ispuni i prevaziđe njihova očekivanja i želje. Hotel Grand Sofija se nalazi u modernoj zgradi od stakla i kamena, neposredno u Gradski park, 5 minuta šetnje od Narodne galerije umetnosti i 9 minuta od najbliže metro stanice.

Unutrašnjost Hotela Grand Sofija je ukrašena sa preko 400 umetničkih slika. Svih 122 sobe Hotela Grand Sofija su izuzetno prostrane i nepušačke, opremljene modernim i luksuznim sadržajima za udoban boravak poslovnih gostiju i turista – klima uređaj, zvučno izolovani prozori, tepisi od zida do zida, posebni ili king size ležajevi, radni sto, stolice, garderober, proctor za sedenje, mini bar, LCD TV sa satelitskim programima, luksuzna kupatila sa kadom ili tušem, toaletnim priborom, bade mantilom, papučama, fenom za kosu. Sobe najvišeg kvaliteta Hotela Grand Sofija imaju aparat za pripremu kafe-čaja i terase. Apartmani Hotela Grand u Sofiji imaju poseban  dnevni boravak, dok apartamni sa 3 sobe imaju poslovni deo i Jacuzzi kadu.

Gosti koji borave u Hotelu Grand Sofija uživaju u bogatom i raznovrsnom buffet doručku, kao i brojnim ukusnim specijalitetima internacionalne i tradicionalne kuhinje u izvrsnom restoranu Shades of Red, dok ućivaju u prekrasnom pogledu na gradski park. Restoran Triaditza ima otvorenu baštu sa terasom, gde se poslužuje doručak. Hotel Grand Sofija takođe poslužuje hranu u privatnom salonu. Kafe Grand ima otvorenu terasu koja je omiljeno mesto za ispijanje kafe ili pića, uz neku od torti iz velikog izbora poslastičara hotela. Elegantna terasa sa bujnim zelenilom i cvećem pruža opuštajuću atmosferu tokom čitavog dana, u prijatnom i dinamičnom okruženju.

Parking je besplatan gostima Hotela Grand Sofija. Sadržaji Hotela Grand obuhvataju 2 restorana, opušten kafe, vinski bar, lobby bar, noćni klub. Konferencijski centar je mesto održavanja uspešnih događaja I skupova u Sofiji. Tokom svog boravka u Hotelu Grand, gosti uživaju u teretani, kao i luksuznom spa centru sa saunom, parnim kupatilom, frizerom, joga sadržajem – po narudžbi.  Međunarodni aerodrome Sofija je udaljen 11 km od Hotela Grand koji pružausluge transfera, uz doplatu. Najbliža metro stanica goste vozi direktno do Poslovnih kula Sopharma, koje su udaljene 4 km. Odatle gosti jednostavno stižu do Poslovnog parka Sofije – Sofia Business Park, udaljenog još 2 km.

SHARE IT: