Hotel Grand Saranda

Hotel Grand u Sarandi, na prekrasnoj albanskoj jonskoj rivijeri je hotel 4 zvezdice, smešten u prekrasnom okruženju, 500 metara od luke Sarande, na početku puta koji vodi za Butrint. Hotel Grand Saranda je potpuno obnovljen 2011. godine, čime je dobio moderne sadržaje, kao što su bar na terasi sa prekrasnim pogledom an grad, što gostima omogućava uživanje u zalasku sunca i okolini, novi restoran sa verandom, koji je nalazi skoro iznad prekrasnog jonskog mora.

Novoobnovljeni hotel, modernog nameštaja i sadržaja, omogućava prijatan boravak u lepo opremljenim sobama – balkon, udobna kupatila sa tušem, klima uređaj, TV, minibar, besplatni bežični internet, toaletni pribor.

Sadržaji Hotela Grand u Sarandi obuhvataju  recepciju sa sekretarskim uslugama 24 sata, posluženje u sobi – room service, salu sa TV-om, klimatizaciju u svim javnim prostorima, klimatizovan bar, bar na otvorenoj terasi, bar kod bazena sa 1000 mesta, klimatizovan restoran, letnji restoran, nepušačke sobe i sobe za pušače, bazeni za odrasle i deu, privatni pristup plaži, dečije igralište, brzi bežični internet, slanje faxa i maila, besplatan čuvani parking. Hotel Grand Saranda svojim gostima omogućava brojne zabavne aktivnosti – večeri sa muzikom, u kojima nastupaju svi poznati pevači Albanije, zabavne večeri pored bazena, čuvanje dece, igre na dečijem bazenu i čuvanje plaže.

Tokom svog odmora u Sarandi u Hotelu Grand, gosti uživaju u suncu i prekrasnim plažama, ili izletima sa posetom manastira Četrdeset mučenika ili manastira Mesopotam, koji potiče iz 11. veka.

 

SHARE IT: